kraljevski modni susreti

Kad se spoje DVE NEPOGREŠIVE: Ovako izgleda MODNI DUEL Kejt Midlton i danske princeze Meri (ANKETA)

0

Za jedan poseban susret u Kopehagenu Kejt Midlton je birala klasičnu eleganciju, ali našla je sebi ravnu — dansku princezu!

foto: EPA / EPA-EFE / LISELOTTE SABROE
foto: EPA / EPA-EFE / LISELOTTE SABROE

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton otputovala je u Dansku u dvodnevnu posetu, a u Kopenhagenu je boravila po prvi put samostalno od 2017. godine. Poseta Danskoj upriličena je kako bi Kejt promovisala rad kraljevske fondacije, a u prestonici ove skandinavske zemlje susrela se sa danskom princezom Meri. 

 

Kejt je posetila Meri još 2011. godine, a od tada su obe i te kako napredovale kada je u pitanju stil, te postale jedne od najbolje obučenih dama u Evropi, ne samo na kraljevskim dvorovima. Baš zato su mnogi s nestrpljenjem čekali ovaj modni kraljevski duel!

 

1 / 6 Foto: EPA / EPA-EFE / LISELOTTE SABROE

 

Kejt je za susret sa Meri u Kopenhagenu birala kaput (koji podseća krojem i na kaput-haljine), a u pitanju je model brenda Walker. U pitanju je model od tvida, nazvan Marine, tipičan primer Kejtinog zimskog stila; ispod njega je ponela crnu haljinu, a birala je i crne salonke s visokom potpeticom. Dodatni nivo elegancije postigla je i bisernim minđušama i kožnim crnim rukavicama.

 

 

Princeza Meri, koja ume da odabere smelije kombinacije od Kejtinih, odlučila se za crnu haljinu, dužine do kolena, preko kole je nosila elegantan beli kaput, ali i crni šal. Uz kožne crne salonke, crne rukavice i torbicu.

 

Obe su bile nepogrešive!

 

 

 

makonda-tracker