šta vi mislite?

DAMSKI ILI DOSADNO? Danska princeza u haljini koja je podelila zaljubljenice u modu (ANKETA)

2

Supruga danskog prestolonaslednika Frederika iznenadila je odevnom kombinacijom koja se nesumnjivo uklapa u njen stil, ali nije sve oduševila

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Meri od Danske sa suprugom princem Frederikom sinoć se pojavila na dodeli nagrada koje su ustanovljene još 2004. godine kao njihov poklon za venčanje. Svake godine, ovaj kraljevski par na svečanosti The Crown Prince Couple's Awards uručuje priznanja istaknutim ličnostima i organizacijama iz oblasti kulture i socijalnog rada.


Kao i svake godine, princeza Meri ostala je verna svom stilu, budući da preferira elegantne haljine A kroja i skandinavske dizajnere. Ovog puta opredelila se za model haljine čiji je gornji deo providan, a krasi je plavi vez. U pitanju je delo Serena le Šmita, a kombinovala ju je sa cipelama Manola Blanika, dok je poseban dašak glamura njen stil dobio zahvaljujući visećim minđušama i efektnim narukvicama.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Ipak, ovaj stil nije oduševio sve — iako je Meri od Danske jedna od vodećih evropskih ikona, deo zaljubljenika u modu veruje da je ovog puta mogla malo više da se potrudi i da joj ovakav izbor haljine "dodaje" godine.

 

 

makonda-tracker