eksperimentiše

Može s patikama, može i sa štiklama: Otkačena elegancija PO UKUSU HEJLI BIBER posebno će se dopasti mlađim devojkama

0

Manekenka i supruga popularnog pevača Džastina Bibera fotografisana je u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji za odlazak u crkvu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džastin i Hejli Biber spadaju u red poznatih ličnosti koje često i otvoreno pričaju o svojoj veri, a paparaci ih neretko viđaju prilikom odlaska na službu u jednoj crkvi u blizini njihovog doma u Los Anđelesu.


Tako je bilo i pre nekoliko dana, kada je par uhvaćen na Beverli hilsu u vrlo interesantnim odevnim kombinacijama. Dok je pop pevač nosio crnu odeću u kombinaciji sa svetloplavim patikama, Hejli se pojavila u pomalo neobičnoj odevnoj varijanti.

 

Popularna manekenka ponela je, naime, svetlosivo odelo poznate dizajnerke Magde Butrim, i to vuneni model u stilu osamdesetih ― ramena predimenzioniranog blejzera su naglašena, a pantalone komotnije. Ništa manje zanimljivo nije to kako je Hejli kombinovala ovaj komad! Ona je odabrala krop top Eterne koji je otkrio njen savršeno ravan stomak, a ovo elegantno izdanje upotpunila je patikama za trčanje. Retro prizvuk pojačale su minijaturna crna torba brenda By Far i naočare za sunce manjih stakala koje potpisuje Raen.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Kao i obično kada je reč o Hejli, ona je nosila efektan nakit, a ključne su zlatne alke Dženifer Fišer koje smo i ranije viđali na manekenki i kratka zlatna ogrlica juvelirske kuće Fallon, dok je tu i jedna nešto duža s imenom.

 

 

makonda-tracker