(FOTO)

Iskopirajte stil slavne Britanke: Slikala se GOLA na rođendanskoj torti, a sada je oduševila SAVRŠENOM LETNJOM haljinom

0

Amanda Holden koristi maksimalno sunčane dane u Londonu i demonstrira stil i eleganciju u savršenim letnjim varijantama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Amanda Holden, poznatija i kao sudija u emisiji Britanija ima talenat, oduševila je londonske prolaznike prošetavši u svetlo roze letnjoj haljini i to bez grudnjaka.

 

Ona je nonšalantno pozirala fotografima koji su je čekali na svakom ćošku, a njena kreacija je privlačila pažnju. Amanda je ponela haljinu asimetričnog kroja sa karnerima, po mnogima najidealniju letnju kombinaciju.

 

Ona je sve sve uklopila sa puder roze bojom, pa su tako i visoke sandale i Fendi torbica bile u nijansi haljine.

 

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Amanda je majka dvoje dece, a svojevremeno je često privlačila pažnju nesvakidašnjim i smelim odabirom garderobe. 

- Kada sam napunila 50 godina, uložila sam u par čizama do butina i pomislila sam: 'Ovako ću živeti drugu polovinu svog života'. Na svoj rođendan sam takođe napravila fotografisanje gde sam bila polugola na rođendanskoj torti. Nikada nisam htela iznenada da izbacim tvinset i bisere, osim ako ne nosim tvinset i bisere uz minić i te čizme do butina - rekla je ona prošle godine u jednom intervjuu.

Amanda je jednom istakla da svi koji imaju neku pritužbu na njen izgled i oblačenje, mogu da je izaobiđu jer nju to ne zanima. Istakla je i da nikada ne bi slušala nekoga ko bi joj govorio šta će da obuče.

 

 

makonda-tracker