idealno za crno-beli spoj

Seksepilnija od minića, savršena za žene s oblinama: Dženifer Lopez je otkrila model suknje za kojim ćete poludeti

0

Pevačica i glumica obožava midi i dugačke suknje, a ovaj model na neki način predstavlja rešenje između ove dve dužine, vrlo je zabavan, a ipak prikladan za poslovni stil

foto: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Latino divu Džej Lo retko ćete videti u mini-suknji, ali skoro svaka koju ponese odiše odmerenom provokativnošću i ističe njene obline na vrlo suptilan način . Takav je i model u kom je Lopezova viđena pre nekoliko dana i koji je kombinovala na fenomenalan način, pokazavši da i poslovni stil može da bude zabavan!


Dženifer je, naime, za izlazak s decom na ručak odabrala vrlo šik varijantu čiji je ključni deo bela suknja na kopčanje koja je otvorena i širi se od kolena, dok pada do zemlje.

 

Nesvakidašnji model je u gornjem delu pripijen uz telo i prošiven na nekoliko mesta tako da naglašava kukove i pozadinu, a krase ga lažni džepovi koji dodatno oblikuju telo.

 

1 / 6 Foto: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Belu suknju Džej Lo je odlučila da kombinuje sa crnim komadima: Wolford bodijem s kratkom rolkom i dugim rukavima koji naglašava njenu vitkost i kratkim čizmama na pertlanje s visokim potpeticama modne kuće Alaia, koje u poslednje vreme često nosi. Uz to je ponela crnu ručnu torbu brenda Coach, čije je zaštitno lice i tamnozeleni Gucci kaiš od kože.


Što se tiče aksesoara, svoj poslovno-seksepilni izgled je upotpunila svojim najdražim detaljima: punijim zlatnim alkama Dženifer Fišer i naočarima za sunce, a kosu je, kao i uvek za dnevne prilike, podigla u visoku punđu.

 

 

makonda-tracker