Kad APSOLUTNO MORATE da blistate

Vizuelno skida bar 5 kilograma, nosi se cele godine: VEČNO TRENDI autfit zbog kog svi aplaudiraju Kejt Midlton

0


Od komada koje većina žena u svakom trenutku ima u ormanu vojvotkinja od Kembridža je sastavila ultimativni poslovni look, zgodan i za sve vrste proslava, i za dan, i za noć, u svakoj sezoni...

foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Kejt Midlton, supruga princa Vilijama i vojvotkinja od Kembridža, spada u pripadnice kraljevskih porodica koje moraju da se pridržavaju vrlo strogih pravila kada je reč o oblačenju.

 

Ipak, to ne znači da ona nema prostora za kreativnost: naprotiv, iz dana u dan Kejt oduševljava svojim modnim odabirima, posebno onim vrlo praktičnim!

 

Najnoviji autfit koji je lepa vojvotkinja pokazala jeste poslovno izdanje s daškom ležernosti, u kom se pojavila prilikom posete Odboru za hitne slučajeve u Lodonu, gde je popričala s humanitarcima koji su se upravo vratili u Englesku iz ratom zahvaćene Ukrajine.


Ključni komad ove odevne varijante jeste strukirani sako modnog brenda Reiss, konkretno model nazvan Larsson. Neutralne boje, jedva primetno teksturisan, ovaj blejzer je strukiran i vrlo upečatljiv zbog dvorednog kopčanja i dugačkih revera.

 

1 / 6 Foto: Doug Peters/PA Images/Profimedia


Klasičan i jednostavan dizajn ulepšan je neobičnim predimenzioniranim džepovima, što čini ovaj komad manje formalnim i donekle prilagodnjivim različitim prilikama, a trenutno se prodaje po ceni većoj od 340 evra.

 


Kejt je ovaj večno moderan sako kombinovala s jednostavnom belom majicom okruglog izreza i navy pantalonama s visokim strukom koje potpisuje modna kuća LK Bennett.


Budući da sako ima visoko strukiranje, a pantalone su duboke, vojvotkinja je tako bez mnogo muke vuzelno izdužila figuru i učinila da izgleda vrlo vitko, a svemu doprinose i klasične crne salonke brenda Gianvito Rossi, koje smo često viđali na njoj.

 

 

 

makonda-tracker