(foto)

ŠIK kožna jakna & fenomenalan način da nosite prugice: Prolećni stil Nine Janković za ležerne dane u Beogradu

0

Nina Janković ćaskala je sa nama na pres-konferenciji povodom filma "Indigo kristal", otkrila nam svoja iskustva sa snimanja filma, ali nas, kao i uvek, oduševila svojim urbanim stilom za lagane prolećne dane!

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Popularna glumica Nina Janković igra jednu od glavnih uloga u filmu "Indigo Kristal", delu mladog reditelja Luke Mihailovića. Film obrađuje priču povratnika iz zatvora koji, pored tereta prošlosti, želi da se pronađe u svom gradu. U filmu se spominju dve generacije, ratna i posleratna, a, osim Nine, u filmu glume i Miodrag Radonjić i Miloš Petrović Trojpec, koji nam je otkrio svoja iskustva sa snimanja.

 

Film se snimao u Šapcu, Nininom rodnom gradu, a ona je za Glossy priznala da joj je to jako prijalo.

 

Znači mi puno što sam snimala u rodnom gradu, cela ekipa filma je rekla da je uživala tokom snimanja, svima se sviđa Šabac i Šapčani, tako da kad čujem tako nešto. svakako da mi je srce puno. Mislim da ovaj projekat znači i samom gradu, šabačka deca su akteri jednog velikog projekta. Svima je bilo lepo na setu — rekla je Nina za Glossy, pa otkrila da je nedavno izgubila drugaricu, te da je reditelj dozvolio da lik kog ona tumači nosi ime baš po devojci koja je značila glumici.

 

Prelepa glumica pojavila se na pres-konferenciji u veoma interesantnoj odevnoj kombinaciji za svaki dan. Nina je i inače poznata kao ljubiteljka street style-a, pa je neretko možemo videti u urbanim stajlinzima koji su ujedno i šik i veoma komforni, a uvek izgleda tako prirodno i lepo!

 

 

Bilo da njenim stilom dominiraju romantični detalji, poput karnera ili sakoi koje obožava, uvek znamo da će se Nina opredeliti za nešto što je trendi, ali lako uklopljivo, pa njen stil mogu kopirati gotovo sve devojke i žene.

Ovog puta Nina je obukla trendi crno odelo na prugice, a ovaj dezen je na diskretan način udahnuo život njenom stajlingu. Ispod odela je Nina nosila običnu sportsku belu majicu sa V-izrezom, na nogama je imala ravne cipelice, idealne za prolećne šetnje, kafiće, posao i opuštene dane, a poseban pečat dala joj je crna kožna jakna sa neobičnim rukavima!

 

Dopada li vam se Ninin stil?

 

1 / 10 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

 

makonda-tracker