ISPROBAJTE I VI

5 pravila Blejk Lajvli za savršen izgled: JEDNU STVAR tokom dana NIKADA ne preskače

0

Blejk Lajvli je zablistala nedavno na Met gali, ali to nije jedini put da nas ova lepotica oduševi izgledom.

foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia
foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia

Blejk Lajvli (34) je ista godinama unazad i ne čudi što je uvek glavna tema gde god se pojavi.

 

Slavna glumica je nedavno privukla pažnju nesvakidašnjom i originalnom haljinom, ali i pored toga, ne možemo da ne primetimo koliko Blejk izgleda sjajno i negovano.

Ona je poznata po zdravim životnim navikama kojih se pridržava bez izuzetka i to joj daje savršen izgled i samopouzdanje.

 

1. Ne pije alkohol.

 

Sama Blejk je jednom izjavila da ne pije jer ne voli efekte alkohola, ali da voli da bude deo zabave i voli kada se ljudi okupljaju.

 

2. Ne preskače doručak.

 

Glumica svoj dan počinje čašom vode i zdravim doručkom, a znamo koliko je doručak bitan obrok za balans organizma. Omiljeni doručak su joj kuvana jaja.

 

3. Ima četiri manja obroka dnevno.

 

Nutricionista je preporučio ovakav režim glumici i ona ga se strogo pridržava. Regulisana ishrana svakog dana u isto vreme i u istoj količini je savršena za  organizam i nikada nećete imati problem sa kilogramima.

 

1 / 15 Foto: Erik Pendzich/Shutterstock Editorial/Profimedia

 

4. Njeni obroci su dobro izbalansirani.

 

Balans je neophodan u svemu, pa i u ishrani. Blejk se trudi da na njenom tanjiru bude zastupljeno sve i da bude jako raznovrsno, a voće i povrće je neizostavno.

 

5. Trudi se da što više sprema kod kuće.

 

Lajvli nema kuvaricu ili kućnu pomoćnicu. Ona se trudi da kad god ima vremena kuva za sebe i svoju porodicu i tako najbolje kontroliše način spremanja hrane, kao i unos kalorija.

 

Podsetimo, glumica je nedavno zasenila crveni tepih, a njen izgled je uvek jedna od glavnih tema, sada pored ovih navika, jasno je kako uspeva da izgleda fantastično. Blejk Lajvli uživa u braku sa Rajanom Rejnoldsom sa kojim ima troje dece.

 

 

makonda-tracker