POGLEDAJTE

Da li je prepoznajete? Njeni roditelji su NAŠI ČUVENI UMETNICI, a ona je jednom bila u neverovatnoj ŽIVOTNOJ OPASNOSTI

0

Njeni roditelji su veliki umetnici, pa ne čudi što je i ona krenula istim stopama.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Od umetnosti se ne može pobeći, a kada rastete u porodici koja je riznica upravo toga, onda je nemoguće da ne nasledite bar malo dara i talenta.

 

Ona često deli scenu sa majkom i igra u komadima koje je napisao njen otac, majka je dve devojčice i ponosno objavljuje fotografije iz detinjstva kada je bila bezbrižno i srećno dete.

Kalina Kovačević je naša poznata glumica, ćerka Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića, a njena fotografija iz detinjstva je oduševila javnost.

 

Lepa glumica je podelila uspomenu iz 1988. godine i nestvarno je slatka kao devojčica. Ona privlači pažnju svojim ulogama, ali i privatnim životom.

- Nisam udata. To je neverovatno, u Srbiji kada rodite vanbračno dete vas etiketiraju da morate da se udate. Ne vidim razlog zašto mi koji nismo venčani, a imamo decu, moramo da budemo u braku. Iz prvog braka, jednog jedinog koji sam imala, rodila sam Mionu, iz druge zajednice vanbračne sam rodila Aniku - izjavila je ona nedavno.

Šarmantna glumica je, inače, najpre bila u braku s s fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem i s njim je provela pet godina. Par je dobio ćerku Mionu, a posle razvoda ona je upoznala dr Vladimira Rekovića, s kojim ima ćerku Aniku. U pitanju je jedan od najuspešnijih domaćih naučnika, koji je zaposlen na švajcarskom Institutu CERN, a mediji su pre nekoliko godina pisali da živi i radi na relaciji Švajcarska-Srbija.

 

Podsetimo, obe Kalinine ćerke rođene su prevremeno, a posle prvog prođaja doživela je kliničku smrt. Glumica je istakla da je to bio najteži period za nju i da joj je u tom momentu ceo život prošao kroz glavu.

 

 

makonda-tracker