prvi brak

Volela ga je pre Madžgalja: Dubravka Mijatović je bila u braku sa ovim POZNATIM glumcem

1

Dubravka Mijatović ima dve ćerke, a o njenom privatnom životu se jako malo zna.

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Dubravka Mijatović je veliku popularnost stekla ulogom Đine u seriji Srećni ljudi, a pre ove uloge, glumila je u filmu Tri palme za dve bitange i ribicu, gde je upoznala svog prvog muža.

 

Svi su bili oduševljeni lepotom i šarmom glumice, koji se zadržao i do danas, te Dubravka opravdano važi za jednu od najlepših glumica u Srbiji.

 

Glumica je na snimanju pomenutog filma upoznala glumca Gorana Radakovića, sa kojim se otpočela vezu. Dubravka i Goran imaju ćerku Ivu, a njihova ljubav nije dugo potrajala, pa je par ostao u prijateljskim odnosima.


Nakon ovoga, Dubravka je upoznala Marinka Madžgalja, sa kojim je bila u braku od 2007. do 2014. godine i dobili su ćerku Saru.


Goran Radaković je nakon razvoda od glumice upoznao novu partnerku i s njom dobio sina Mihajla, a jednom prilikom je izjavio:


- Volim da budem sa Ivom i Mihajlom, najčešće zajedno vozimo rolere. Bio sam jedan od prvih očeva u Beogradu koji je na rolerima vozio bebu u kolicima. Vidim da to danas mnogi rade, ali ranije se retko ko usuđivao. Volim kada smo na moru. Zapravo, odmor sa decom za mene je centralni događaj u godini.

 

1 / 7 Foto: Marina Lopičić

Dubravka Mijatović je poznata po tome da drži svoj život daleko od očiju javnosti, pa je tako i ćerke odgajala daleko od medija.

 

 

makonda-tracker