zbog njega je zovu "najvećom krpom holivuda"

Preko ovoga mu NIKAD neće preći: Tristan Tompson dobio dete s drugom ženom, pa se JAVNO izvinio Kloi Kardašijan

0

Nakon što su svi pomislili da su Tristan Tompson i Kloi Kardašijan srećniji nego ikad, kao grom iz vedra neba usledila je vest da košarkaš čeka bebu s drugom ženom

foto: IXOLA / BACKGRID, Backgrid USA / Profimedia
foto: IXOLA / BACKGRID, Backgrid USA / Profimedia

Tristan Tompson je potvrdio da je on otac bebe koju je rodila Marali Nikols. On je na Instagramu napisao da je dobio sina sa svojom instruktorkom, a uz to se izvinio i svojoj bivšoj partnerki (i takođe majci njegovog deteta) Kloi Kardašijan.

 

Danas su rezultati testa očinstva pokazali da sam ja otac deteta koje je rodila Marali Nikols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kad je očinstvo dokazano, radujem se zajedničkom odgajanju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio i razočarao, privatno i javno — napisao je Tompson.

 

 

Tristan je iskoristio priliku i da se izvini Kloi, s kojom se zabavljao u trenutku kad je beba začeta.

 

Kloi, ti ovo ne zaslužuješ. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti prouzrokovao. Ne zaslužuješ način na koji sam te tretirao godinama. Poštujem te i volim te, nevezano za to šta ti misliš. Ponovo, mnogo mi je žao... — napisao je Tompson.

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo, Nikols je tužila Tompsona. Ona je izjavila pred sudom da su njih dvoje imali seksualne odnose za njegov 30. rođendan u martu, što je rezultiralo njenom trudnoćom. Tompson je priznao da je spavao sa Nikols, koja je bila ujedno i njegov trener, ali odbijao je da prizna da je otac deteta, koje se rodilo 1. decembra.

 

 

Tompson je tražio da Nikols uradi DNK test kako bi dokazala njegovo očinstvo, što je ona i uradila.

 

Umesto da se fokusiram na negativne stvari, biram da prihvatim majčinstvo i uradim najbolje što mogu za svog sina. Ne želim medijsku pažnju, niti da budem u vezi sa Tristanom — rekla je ona.

 

 

Novopečena mama izjavila je da su košarkaš i ona bili 5 meseci u vezi, dok on tvrdi da su imali seksualni odnos jednom. 

 

1 / 8 Foto: PLANET PHOTOS/Profimedia

 

Njegov odnos sa Kloi Kardašijan bio je više nego turbulentan. Poznato je da ju je varao dok je bila trudna, a varao ju je i sa najboljom drugaricom njene sestre Kajli Džener, Džordin Vuds. Ona se, uprkos svemu, mirila sa njim, zbog čega su je mediji i fanovi nazivali "najvećom krpom Holivuda". Tompson, osim ćerke Tru, koju je dobio sa Kloi, ima i sina Prinsa sa Džordan Krejg.

 

 

makonda-tracker