(video)

Ona ima 52 godine i NIJEDAN FILER: Ovo je PRAVO LICE Džej Lo bez šminke – a šta je njena TAJNA LEPOTE?

0

Dženifer Lopez nas uvek prijatno iznenadi, a pored velikog pomirenja s Benom Aflekom koje ispratila cela planeta, u fokusu nam često bude negovana koža slavne Džej Lo i njeni saveti kako dovesti lice do savršenstva.

foto: Instagram
foto: Instagram

Svetska zvezda Dženifer Lopez (52) podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu video u kom je detaljno opisala postupke kojima neguje kožu lica.

 

Kako je i sama rekla u videu, koristi omiljene proizvode iz svoje linije kozmetičkih preparata, a detaljno je opisala tajnu lepe i negovane kože lica.

 

Džej Lo tvrdi da je nedopustivo preskakati negu lica i uvek se trudi da posle napornog snimanja i teške šminke, proveri da li je njeno lice relaksirano i hidrirano. U videu možemo da primetimo kako pevačicina koža ima sjaj, zategnuta je i potpuno relaksirana. Dženifer se ne plaši da pokaže lice bez šminke i uvek ističe to da je njena koža lica tako blistava bez ikakvih filera i intervencija koje su nam dostupne danas. Bez sumnje je još jednom ostavila jak utisak na nas svojom prirodnom lepotom i neposrednošću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kako su mediji već pisali, Dženifer dan ne prolazi bez najmanje sedam čaša vode, a dan obavezno započinje čašom vode s limunom (dakle, ne limunadom!), koja budi želju za još više vode i obezbeđuje joj da ostane hidrirana tokom čitavog dana. Uz to, zanimljivo je da je voda gotovo jedino što Džej Lo pije, izuzev kafe bez kofeina s vremena na vreme. Zahvaljujući tome, ona konstantno podstiče eliminaciju toksina iz organizma, što je još jedna tajna fenomenalnog izgleda njene kože, njene teksture i sjaja jer čak 64 odsto kože čini — voda!

 

1 / 3 Foto: Screenshot/Instagram

 

Poznata je njena izjava koja se stalno prepričava:

 

— Pijem mnogo vode, naročito pre vežbanja, da bih mogla da treniram još napornije i dobijem još više od treninga.

 

Dženifer Lopez je poznata po zdravom načinu života i negovanom izgledu, a ovo je još jedan motiv da se ugledamo na nju i posvetimo sebi na ispravan način.

 


 

makonda-tracker