Da li vam se dopada?

Kombinacija koja SUŽAVA STRUK i ističe figuru: Stajling kraljice Leticija VRLO LAKO mogu iskopirati sve žene

0

Ona je za jednu posetu odlučila da obuče jednostavne komade koji sve ostavljaju bez daha.

foto: EPA/ J.J. Guillen
foto: EPA/ J.J. Guillen

Španska kraljica Leticija nikada ne izneveri svojim izgledom, te se pojavila na sastanku Fondacije protiv zavisnosti od droga koji je održan u Madridu u sofisticiranoj kombinaciji. 

 

Ona je izabrala u elegantnu kombinaciju gde je beli šik mantil, koji je prebacila preko ramena, "poneo" kompletan autfit.

 

 

Ovaj vuneni kaput koji potpisuje Karolina Herera  dao je posebnu notu njenom izgledu jer zbog ravnog kroja i sa ne tako velikim reverom, kao i sa srebrnim dugmićima odlično je upotpunio njenu kombinaciju. 

 

Uz sve ovo kraljica se odlučila i za duboku i usku animal print suknju koja je pratila liniju njenog tela i prekrivala njena kolena. Na sve je odlučila da doda i crne salonke koje su se savršeno uklopile uz suknju na kojoj su se prlivale crna, siva i bela nijansa. 

 

Majka dvoje dece je obukla i usku crnu bluzu sa dugim rukavima koja je zaokružila njen autfit i dala mu posebu sofisticiranost. 

 

Dodatak eleganciji bili su i njeni blagi talasi u kosi i senke na očima koje su u zemljnim tonovima. Na sve ovo kao višnjica na torti bila je i crna torba koja je taman dovoljan detalj da zaokruži njen celi izgled. 

 

Kako se vama dopada Leticijina kombinacija?

 

1 / 5 Foto: EPA/ J.J. Guillen

 

 

 

 

 

makonda-tracker