čik zadržite uzdah!

Ne osvaja samo lepotom već i ― STILOM: Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela u Dioru hipnotisala Pariz

2

Očaravajuća Deva Kasel nesumnjivo je buduća velika zvezda svetskog modelinga, a već sada nikog ne ostavlja ravnodušnim

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Italijanska glumica Monika Beluči i francuski glumac Vensan Kasel su tokom braka dobili dve ćerke: Devu i mlađu Leoni, a njihova starija mezimica već je stekla svetsku popularnost u svetu modelinga.


Ona je snimala kampanje za brend Dolce & Gabbana, čije je njena majka zaštitno lice, pozirala je s Monikom za naslovnicu magazina Vogue, privukla pažnju modne javnosti, pa ne čudi što je u fokusu interesovanja na javnim događajima na kojima se pojavljuje.

 

Svu pažnju tako je ukrala i na Nedelji mode u Parizu, gde je bila možda i najbolje odevena na crvenom tepihu.Ona je na reviju modne kuće Dior stigla odevena u komplet koji nosi potpis ovog luksuuznog francuskog brenda. U pitanju je spoj interesantnog korseta koji otkriva ramena i elegantnih pantalona crne boje.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Deva je u ruci nosila crni blejzer, opredelila se za najjednostavnije crne sandales tankim kaišićem, a odabrala je i minijaturnu Dior torbicu puder-roze nijanse.


Deva je veliku popularnost stekla 2019. godine, kada je učestvovala kao model na Nedelji mode u MIlanu, a potom potpisala ugovor s kućom Dolce & Gabbana.

 

 

makonda-tracker