uvek provereno

Na Dolče&Gabana reviju dolazi se — OVAKO: Jedinstvena modna formula Monike Beluči koju Ana Vintur NIKAD neće podržati

0

Monika Beluči nikada ne greši kada je moda u pitanju, a razlog zašto uvek briljira sasvim je jednostavan — ona uvek bira crno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Deva Kasel je sve popularnije ime u modnom svetu, i to ne zahvaljujući slavi svojih roditelja Monike Beluči i Vensana Kasela, već zbog spektakularnih angažmana kojima se skoro niko ne uspe pohvaliti sa samo 16 godina. Nakon naslovne strane Voga sa mamom, Deva nastavlja sa karijerom manekenke, a postala je i nova muza slavnog italijanskog dvojca i brenda Dolče & Gabana.

 

Ne čudi, stoga, što je lepa Deva učestvovala u predstavljanju haute couture kreacija u Veneciji, gde je stigla u društvu momka i slavne mame Monike Beluči. Monika Devu prati na svim poslovnim putovanjima i vodi računa o njoj, a u Veneciji se pojavila na modnom događaju krajnje jednostavno obučena.

 

Monika Beluči
foto: Profimedia

U pitanju je, naime, proverena modna formula italijanske dive, kojoj je verna već godinama. Radi se o all black, odnosno potpuno crnoj odevnoj kombinaciji.

 

Ne samo što je laskava za figuru, već je i crna uvek trendi boja, ujedno elegantna, ali po potrebi fenomenalna i za ležernije kombinacije. Izlišno je govoriti da se crno može poneti (skoro) u svakoj prilici.

 

I ovog puta Monika je odabrala suvu klasiku: pantalone i bluzu s potpisom upravo modne kuće Dolče & Gabana, sa detaljem u vidu zlatnog monograma na rukavu, a sve to ukombinovala je sa crnom torbom i visokim potpeticama.

 

Ne preferiraju svi ovakav modni izbor, pa, tako, urednica američkog Voga Ana Vintur tvrdi da nikad ne bi nosila crno od glave do pete. Možda Ana ne bi, ali za Moniku je jednostavna elegancija najbolja!

 

 

Pogledajte u galeriji kako ona kombinuje crna izdanja:

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker