da li ste kupili svoju?

Žene od stila je već imaju u svojim rukama! Ova boja torbice biće ultimativni hit proleća 2022.

0

I vrapci na grani, a kamoli zaljubljenice u modu znaju da je zelena boja prošle godine bila glavni hit i trend proleća, potom i leta. To se, naravno, odnosi i na sve tipove aksesoara, pa i na ženski omiljeni — torbe.

foto: olgakimphoto/Shutterstock
foto: olgakimphoto/Shutterstock

Dizajneri su imali pune ruke posla sa zelenom bojom, te nijednu njenu nijansu, od žalfije, preko mint, do boje pistaća, nisu izostavili u svojim kolekcijama. Ako ste ljubiteljke zelene boje, obavezno pogledajte i modne savete kako je kombinovati na najbolji i najefektniji način!

 

 

Naravno, s prethodnim letom dominacija zelene boje nije prestala, naprotiv, te su zeleni kaputi bili potpuni zimski hit. Boja majke prirode i dalje je broj jedan na modnom prestolu, pa tako i u svetu aksesoara. Ako ste mislili da su samo crna, braon ili bež adekvatne boje ženskih torbica, niste u pravu!

 

 

Zelene torbice takođe postaju svojevrsni klasik i, ne, nije ih uopšte teško uklapati u svakodnevne ili svečane kombinacije kako se činilo. Zelene torbice postale su nezaobilazan deo stajlinga kod žena svih godina i u najraznovrsnijim modnim kombinacijama.

 

Zelene tašnice nose i Viktorija Bekam (ona se od svoje ni ne odvaja, kao prava trendseterka), Hejli Biber, Kaja Gerber... 

 

Zelena je simbol za uspeh, pa se ne libite da kupite tašnicu u ovoj nijansi i nosite je sa gotovo svime!

 

 

Ona se uklapa sa tamnim bojama — recimo, crnom ili tamnoplavom — ali i sa toplijim bojama, na primer, narandžastom, pa ćete je nositi i na proleće i na leto.

 


Ni monohromatski stil neće proći ove sezone bez "razbijanja" zelenom tašnicom, koja će doneti šmek i dobar stil.

 

Jedino što treba zapamtiti kod zelenih torbica: što je odeća svetlija, torba neka bude manja!

 

 

makonda-tracker