čista desetka

Džins po ukusu Viktorije Bekam, košulja u stilu Kejt Midlton: Autfit Nine Janković koji ćete kopirati prvom prilikom

4

Srpska glumica uvek je besprekorno stilizovana, a sinoć je još jednom pokazala zašto spada u najbolje odevene žene naše javne scene

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Nina Janković (33) prisustvovala je u Beogradskom dramskom pozorištu izvođenju predstave "Kad su cvetale tikve" kojim je glumac Slobodan Boda Ninković zvanično otišao u zasluženu penziju.


Jedna od omiljenih mladih zvezda srpskog glumišta uvek je na visini modnog zadatka, a za sinoćni izlazak u pozorište odabrala je ležernu odevnu kombinaciju s elegantnom crtom koja je bez sumnje ostavila snažan utisak.


Nina je starijem kolegi tapšala u farmerkama nešto širih, blago zvonastih i vrlo dugačkih nogavica, što je dizajn koji godinama promoviše i privatno nosi čuvena kreatorka Viktorija Bekam. Slavna Poš Spajs primenjuje ovu caku kako bi vizuelno izdužila figuru i ona je gotovo neizostavan deo svih njenih kolekcija u kojima se nalaze pantalone, od teksasa ili od drugih materijala, casual ili strogo poslovnog stila. U pitanju je dubok model s prelivom boja, pa je gornji deo pantalona nešto svetliji od donjeg, a Nina je očito računala da džins najbolje izgleda s plavom bojom — kombinovala je ove farmerke s baby blue košuljom.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Reč je o modelu dugačkih rukava i vrlo svetle plave nijanse čiji je ključni detalj takozvana "petar pan kragna" bele boje, što je, inače, jedan od omiljenih statement motiva u stilu vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton. Nina se odlučila za košulju nešto duže kragne koja je ujedno i elegantna i pomalo romantična, a utisak je pojačala kosa koja pada u talasima.

 

Jednostavno, udobno, a tako, tako trendi — kako nas je Nina Janković i navikla!

 

 

makonda-tracker