da li ste znali?

Odbila je ulogu da ne bi s njim snimala intimne scene: Ovaj popularni glumac je DEVER Nine Janković

4

Dobro je poznato da su mladi domaći glumci u fenomenalnim odnosima i da se druže ― a neki od njih vezani su i porodičnim vezama!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nina Janković odavno važi za jednu od najšarmantnijih i najlepših poznatih glumica. Ipak, njeno srce već godinama je zauzeto ― ona je godinama u braku sa Matejom Dičićem, s kojim ima sina Vukašina i ćerkicu Ivanku.

 

 

Ipak, možda niste znali sa kojim poznatim glumcima je Ninin suprug u srodstvu, te su, samim tim, oni postalii njena porodica.

 

U pitanju su Tamara i Miodrag Dragičević, koji je nedavno postao tata devojčice koju su nazvali Vasilija.

 

Tamara i ja ćemo se oroditi! To je zaista lepo, s obzirom na to da smo i koleginice i da se dugo poznajemo ― izjavila je Nina pre svoje udaje.

 

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

 

Ona je jednom prilikom otkrila i da je odbila ulogu u seriji "Čizmaši" jer bi joj partner bio Miodrag Miša Dragičević, što je učinila baš zato jer je u pitanju brat njenog supruga.

 

Miši je ta uloga u "Čizmašima" bila prva uloga. Nikad ne znaš kako će ljudi da reaguju na takve intimne scene. Nisam htela da mu odmažem, a sigurno ni njemu ne bi bilo prijatno. Možda bi sad bilo drugačije. Njega znam još od osnovne škole, ipak je, pre svega, brat mog muža. Njemu je to bilo tad bespotrebno, na kraju, to nije ni izgledalo kao što je pisalo u scenariju. Nisam želela da se on oseća neprijatno na snimanju svoje prve velike uloge. Posavetovala sam se i sa svojim mužem Matejom i oboje smo došli do zaključka da mi to nije potrebno. Naslovi kao što su "Bio sa snajkom u krevetu" ili "Vrele scene sa snajkom" sigurno bi se pojavili u medijima, a to je bespotrebno, posebno što je Miodrag bio jako mlad kada je dobio tu ulogu, koju je odigrao fenomenalno ― ispričala je glumica prošle godine u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

 

 

makonda-tracker