Ni kraljice ne mogu bolje!

Safiri, kaput-haljina, salonke — sve je VELIČANSTVENO! Kejt Midlton očarala kombinacijom u stilu Džeki Kenedi

0

Možda je sledeća britanska kraljica Kamila, ali nemojmo se zavaravati — svet čezne da na tom položaju vidi Kejt Midlton, ženu koja iznova pokazuje da joj kraljevski stil najbolje pristaje

foto: EPA-EFE/NEIL HALL
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Članovi britanske kraljevske porodice juče su obeležili Dan Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji, gde su prisustvovali službi.

 

Najviše pogleda je, kao i obično, ukrala vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, koja je još jednom pokazala zbog čega spada u najbolje odevene žene sveta.

 

Kejt je za ovu priliku odabrala da od glave do pete ponese jednu boju, što nema običaj da čini. Izbor je pao na — vrlo prikladno — kraljevsku nijansu. Vilijamova draga pojavila se u kaput-haljini koja pada ispod kolena, a delo je brenda Catherine Walker London. Model prati liniju tela, od kukova se nenapadno širi, a ukrašen je lažnim džepovima na preklop, teget uskim reverima i upečatljivim dugmićima prekrivenim tkaninom od koje je napravljen ovaj odevni predmet.

 

Najzapaženiji detalj ovog autfita je fascinator identične nijanse plave boje, koji je mnoge podsetio na šeširiće čuvene Džeki Kenedi i koji je na tako jednostavan način istakao vojvotkinjino lepo lice.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL


Kejt je uz to ponela salonke od prevrnute kože modne kuće Rupert Sanderson London koje krasi zlatna i tanka štikla, a u ruci je nosila Seleste, navy clutch torbicu brenda Jimmy Choo.


Supruga princa Vilijama obično ne nosi previše nakita, a na prstu joj uvek sija verenički prsten s masivnim safirom, koji uglavnom kombinuje s pristupačnim aksesoarima. Međutim, za ovu priliku je odabrala set sastavljen od vrlo luksuznih minđuša, i to visećeg model koji krase manji safiri, i lančića s identičnim priveskom.


Posebno je zanimljivo to što je Kejtin suprug Vilijam očito uskladio svoj stil s njenim, pa je poneo vrlo tamno navy odelo i svetloplavu kravatu.

 

 

makonda-tracker