praktične & trendi

Skidaju najmanje 5 kilograma, vizuelno stanjuju figuru: Udobne pantalone Kejt Midlton koje idu uz SVE

2

Vojvotkinja od Kembridža je, doduše ne tako efektno kao španska kraljica Leticija, stajlingom pokazala da podržava Ukrajinu, a njena odevna varijanta preplavila je modne portale

foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton još jedna je od poznatih dama koje su javno pružile podršku Ukrajini nakon izbijanja rata s Rusijom, ali je to učinila nešto suptilnije nego kraljica Španije.


Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža posetili su Ukrajinski kulturni centar u Holand parku u Londonu kako bi saznali više o naporima koji se ulažu da se pruži podrška Ukrajincima.

 

Par je razgovarao s predstavnicima ukrajinske zajednice u Velikoj Britaniji i pomogao u sortiranju doniranih predmeta za ljude pogođene ratom, a oboje su nosili bedževe u bojama ukrajinske zastave.


Kao i obično, Kejt Midlton bila je besprekorno stilizovana, a ključni deo njene odevne varijante bio je džemper modne kuće Alexander McQueen, jedne od njenih omiljenih. Ona se, naime, opredelila za svetloplavi komad od kašmira, u nijansi koja se može videti na zastavi Ukrajine, čime je simbolično ukazala na svoju podršku ovoj zemlji.

 


Ono što se posebno dopalo modnim znalcima jesu pantalone s kojima je Kejt kombinovala ovaj džemper: reč je o modelu navy boje koje potpisuje brend Jigsaw. Vojvotkinja je, inače, pre udaje za Vilijama radila za ovu kuću, gde je bila asistentkinja pri kupovini aksesoara. Ona je ovog puta ponela sportski luksuzni model s visokim strukom i širokim nogavicama, napravljen pretežno od mekane viskoze, koji je pripijen u gornjem delu.

 

 

Obično se ovako dizajnirani komadi nose s uskim gornjim delom odeće i imaju za cilj za vizuelno izduže i stanje figuru, a Kejt je pantalone ponela s jednostavnim crnim kaišem s kroko efektom. Ovaj model odlično bi izgledao i u spoju s patikama, i s kratkim čizmama, i uz tipično letnju obuću, a lako možemo da zamislimo Kejt kako nosi ove pantalone s košuljom, bluzom, rolkom, a neko ko ima manje stroga pravila oblačenja od vojvotkinje lako bi ih poneo s krop topom!

 

Kejt je ovaj hit model nosila uz svoje stare salonke s blok-petom modne kuće Emmy London, a tu su i simpatične Sezane Gaia alke od 60 evra.

 

 

 

makonda-tracker