da li biste mogli da se zamislite u njoj?!

"Izgleda kao da je neko prosuo supu po njoj!" Haljina iz nove kolekcije Viktorije Bekam na meti BRUTALNIH komentara

1

Viktorija Bekam lansirala je novu kolekciju za proleće/leto 2022. godine, a jedna haljina se odmah izdvojila... I to ne po dobrom.

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Kreatorka Viktorija Bekam predstavila je svoju novu ready to wear kolekciju za proleće/leto 2022. godine. Za razliku od nekih njenih ranijih kolekcija, koje nisu mnogo odstupale od očekivane estetike i njenog stila, jedan komad se odmah izdvojio od ostalih i zapao za oko. Doduše, ovog puta je na meti negativnih komentara.

 

 

U pitanju je haljina od čiste svile, sa neobičnim prednjim detaljem koji je mnoge podsetio na — mrlju!

 

I to veliku mrlju.

 

Naravno, dizajn je dobio i bezbroj pohvala, ali i veliki broj onih komentara koji nisu oduševljeni haljinom "digitalnom čipkastog printa".

 

 

Radi se o modelu pod nazivom “Printed Floor Length Bias Dress”; haljina je dugačka do poda, u krem nijansi, pomalo vintidž, i sa velikim detaljem s prednje strane u nijansi narandžaste. Kako se navodi u opisu haljine na stranici Viktorije Bekam, ona treba da asocira na opušteni kroj iz devedesetih, ali i eleganciju letnjeg odmora u Evropi.

 

Haljina, naravno, nije nimalo jeftina, pa ko bude želeo da je priušti moći će to da uradi za 1390 funti ili nešto manje od 196 hiljada dinara!

 

 

Nisu svi oduševljeni skupocenom haljinom, pa su se mogli naći komentari da ovaj detalj u narandžastoj boji liči na mrlju od prosute supe, mrlju od prosute kafe, mrlju od paradajz čorbe...

 

Da li biste je vi nosili?! Volite li Viktorijin stil?

 

1 / 9 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

 

makonda-tracker