da li ste znali?

"25 godina jede samo ribu na žaru i povrće na pari": Dejvid Bekam zabrinut za Viktorijino zdravlje, evo šta mu smeta

2

Istaknuti sportista bi nakon svih dnevnih obaveza želeo da se opusti uz vino i aromatičnu hranu, ali nema sa kim da uživa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam ne krije da je veoma zabrinut za zdravstveno stanje svoje supruge Viktorije, koja već 25 godina praktikuje stroge režime ishrane kako bi održala vitku liniju i optimalnu kilažu.

 

U tome joj pomaže i lični trener Ser Aleks Fergusonom sa kojim je Bekam nekoliko puta imao rasprave, jer je smatrao da loše utiče na njegovu ženu, naročito zbog rigoroznog menija na kom se nalaze samo riba na žaru i povrće na pari.

 

Postanem jako emotivan oko hrane i vina. Nažalost, oženjen sam nekim ko jede istu hranu već 25 godina. Otkad sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuvano povrće, retko će napraviti izuzetak. Jedino kada je htela da pojede nešto s mog tanjira je bilo kada je nosila našu ćerku Harper i to je bilo neverovatno. To mi je bio jedan od omiljenih trenutaka. Ne sećam se o kojoj se hrani radilo, ali znam da to nije jela od tada — rekao je zabrinuto Bekam i dodao da najviše voli kada je sam kod kuće, jer onda možemo potpuno da se prepusti svojim hedonističkim navikama.

 

Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Prilično nedavno sam bio u izolaciji pet dana jer sam boravio u Italiji i Viktorijini roditelji su imali zabavu, ali nisam zbog toga mogao da odem. Tako da nikog nije bilo kod kuće osim mene i sviđalo mi se. Pojeo sam dva najneverovatnija komada mesa. Popio sam neko divno vino kojim sam se počastio i popodne sam gledao fudbal. Uveče sam pripremio hranu na roštilju. Takvi dani i večere su mi najdraži.

 

Viktorija ni za živu glavu ne želi da se odrekne svog režima ishrane, jer se tako oseća čilo, veselo i vitko, ali shvata da nije rado viđen gost u restoranima.

 

 Za većinu restorana verovatno sam najgora noćna mora. Obožavam povrće kuvano na pari. Volim da kuvam hranu na vrlo jednostavan način. Volim da popijem piće uz večeru i mogu da postanem vrlo dobar gost na večeri — rekla je supruga Dejvida Bekama, koja je otkrila na koji način održava vitku liniju:

 

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Svaki dan vežbam. Kao što perete zube, tako je moja rutina vežbanje. Obično prvo trčim na traci, a posle sledi trening po programu mog trenera — rekla je s ponosom lepa brineta stranim medijima.

 

 

 

 

 

makonda-tracker