bez greške

Maslinastozeleni spoj iz modnih snova: Kad Viktorija Bekam bira SPORTSKI STIL, to izgleda ovako

0

Jednostavno, a ipak upečatljivo, jednobojno, a tako zabavno ― najbolji je način da se opiše odevna varijanta u kojoj je modna dizajnerka i bivša "spajsica" Viktorija Bekam viđena u Majamiju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna kreatorka i nekadašnja članica muzičke grupe Spice Girls Viktorija Bekam (47) se, nakon dužeg boravka u Americi, vratila u rodnu Englesku, a američki paparaci su je na aerodromu u Majamiju primetili u društvu sinova Romea (19) i Kruza (16) i Romeove devojke Mije Regan (18).


Čuvena Poš, poznata po strogom poslovnom stilu, čak i u ležernijim prilikama, iznenadila sve pojavivši se u sportskom izdanju, kojem je dala šik crtu uz pomoć luksuznog kofera brenda Louis Vuitton čija cena iznosi vrtoglavih 2.800 evra.


Viktorija je odabrala monohromatsku odevnu kombinaciju sastavljenu od kratkog i komotnog duksa s kapuljačom i helanki iste maslinastozelene nijanse. U pitanju je komplet iz kolekcije koju je Bekamova kreirala u saradnji s Reebok-om, a kakav rado nosi veliki broj poznatih ličnosti. Viktorija je tome dodala bele patike, a od paparaca je pokušala da se sakrije uz pomoć maslinastosivog kačketa koji, takođe, nosi njen potpis i naočara za sunce, od kojih se ne odvaja.

 

1 / 3 Foto: plashNews.com / Splash / Profimedia


Viktorija je očito oduševljena ovom sportskom linijom koju potpisuje jer je zbog nje više puta prekršila svoje pravilo da nosi strogo poslovne odevne varijante. S tek nekoliko izuzetaka kada smo je videli u crnom i jednom u crvenom, kada želi da se obuče najudobnije moguće, supruga Dejvida Bekama obično se opredeljuje za ovu maslinastozelenu kombinaciju i spaja je s patikama bele boje i istim sivim kačketom.

 

Slavne devojke su poludele za ovom Viktorijinom kolekcijom čim se pojavila, na čelu s njenom najboljom prijateljicom i glumicom Evom Longorijom, ali ove helanke i duks rado i često nose Gal Gadot, Điđi Hadid, Olivija Vajld, Kortni Kardašijan, Alesandra Ambrozio...

 

 

makonda-tracker