FOTO

"Bila sam gladna i nervozna": Reporterka isprobala "dijetu" Viktorije Bekam, već nakon nedelju dana došla do zaključka

0

Bekamova ističe da se već 25 godina hrani veoma jednostvano i jednolično, ali to ne prija svakoj ženi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon ispovesti Dejvida Bekama kako izgleda život sa ženom koja već 25 godina konzumira istu hranu, kako ističe, ribu na žaru i povrće na pari, a zauzvrat ima vitku liniju i 53 kilograma, mnoge žene su odmah pohitale da isprobaju da li ovaj režim ishrane može da im pomogne.

 

Jedna od njih je i reporterka Dajen Bourn koja je otkrila svoje iskustvo nakon "dijete" koju preporučuje jedna od najzgodnijih dama sveta.

 

Šarmantna Dajen potpuno je izbacila crveno meso, mlečne proizvode, slatkiše, sokove, testeninu, grickalice i hleb, a već posle nekoliko dana počela je da oseća promene.

 

Pored neprijatnog mirisa koji se širio njenim domom, krenule su vrtoglavice, osećaj umora, iscrpljenosti.

 

Krenula sam sa najskupljom ribom, bakalarom, ali sam bila prilično razočarana. Pokušala sam to da nadoknadim povrćem, ali sve je bilo bljutavo. Otišla sam u krevet prilično gladna i nervozna jer je ispred mene naporna nedelja —  ispričala je za MEN i dodala:

 

 

Obično idem na trčanje sredinom nedelje, ali danas sam gladna i nemam dovoljno energije, pa sam to preskočila. Možda se na fotografijama smejem, ali iznutra plačem — priznala je.

 

Četrdesetogodišnja reporterka je sebe poput Viktorije počastila časom vina jednom sedmično pred spavanje, ali joj to nije mnogo pomoglo da se oseća vedro i veselo.

 

Shvatila je i da troši mnogo više para na svežu ribu, a ukus je bio veoma bljutav i neukusan.

 

Cela kuća smrdi mi na ribu. Dnevno moram da ispraznim kantu za smeće kako bi bilo podnošljivije, ali miris morskih otpadaka je i dalje tu — priznala je.

 

Na kraju svog eksperimenta, tačnije krajem nedelje, Dajen je odlučila da vidi da li je pridržavanje ovom načinu ishrane rezultiralo promenama u njenoj kilaži. Bila je šokirana saznanjem da uopšte nije smršala. Odlučila je da se više neće pridržavati Viktorijine dijete.

 

Bio je to dovoljan razlog da jednom zauvek prekinem ovaj eksperiment i vratim se svom svakodnevnon načinu ishrane — zaključila je ona.

 

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker