foto

NOVA KOLEKCIJA VIKTORIJE BEKAM ZA PROLEĆE/LETO 2020: Suptilnost, seksepil i mnogo neočekivanog kolorita

Na prvi pogled, modeli Bekamove za narednu sezonu ne odskaču mnogo od njene prepoznatljive estetike. Ovoga puta dizajnerka je ipak otišla korak dalje, ženstvenost koju predstavlja više nije toliko rigidna, odvažnija je, razigranija i, samim tim, seksepilnija, ali na njen način.

3
1 / 13 Foto: Profimedia

Poslednja kolekcija britanske miljenice izdvaja se od prethodnih na osnovu nekoliko stavki. Svedenost forme je prisutna, kao i mahom same palete boja.

Neutralni bež i zagasiti tonovi cigla narandžaste nosili su kolekciju, dok su jarko zelena i ljubičasta, ali i plava u pojedinim detaljima kompletno podigli postavku prikazanih modela.

 

To je bila ona prva primetna novina u vezi koje se dizajnerka izjasnila na sledeći način:

Godinama, ali pogotovo kao mlađa, poprilično sam nosila crnu boju i često se susretala sa komenatrima negodovanja i pitanjima zašto insistiram na tom tamnom, neutralnom tonu. Međutim, onda sam sa godinama shvatila, boja je jednostavno mnogo laskavija. S obzirom da silueta nije komplikovana, modele sam želela da izrazim uz pomoć kolorita."

Međutim, nije samo kolorit taj koji se istakao.

 

Duboko sečeni dekoltei, prorezi na haljinama i suknjama i kao posebno naglašen akcenat lepršave volumiozne forme - detalji koji ističu seksepil na jedan efektan, ali ipak suptilan način, a suptilnost je već prepoznatljiv potpis brenda Victoria Beckham.

 

 

makonda-tracker