nedelja mode

(Ne)spojive boje & ZVUČNE PANTALONE: Nesvakidašnje izdanje Viktorije Bekam zbog kog je malo ko gledao reviju

3

Ime Viktorije Bekam je sinonim za dobar ukus, a ovog puta nas je počastila nesvakidašnjom modnom kombinacijom u Gradu svetlosti, gde je otputovala u društvu sina. 

foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

U Pariz su stigle brojne svetske zvezde povodom održavanja Pariske nedelje mode. 

 

Među njima je britanska dizajnerka Viktorija Bekam, koja je doputovala sa svojim sinom Romeom, kako bi prisustvovali reviji modne kuće Sen Loren.

 

Viktorija se izdvojila od ostalih dama po tome što nije došla u kombinaciji ove modne kuće, niti je imala bar jedan njihov detalj, već je nosila džemper i pantalone sa potpisom svog brenda.

 

Nije bilo teško primetiti Bekamovu, s obzirom na upečatljiv odabir koji je imala na sebi. Naime, ona je obukla PVC crvene pantalone i ukombinovala ih sa ljubičastim providnim džemperom.

 

1 / 4 Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia, Marechal Aurore/ABACA

 

Spoj ove dve boje je jako efektan, tako da nije bilo potrebe remetiti ovu kombinaciju posebnim štiklama, te je Viktorija odabrala salonke u boji pantalona.

 

Između ostalog, radi se o pantalonama sa "zvučnim efektom", koje, zahvaljujući materijalu od kog su napravljene, proizvode zvuk prilikom kretanja. Viktorija se pohvalila na Instagramu da je baš ta kombinacija njena omiljena iz cele kolekcije.

 

Sudeći po onome što smo videli na Nedelji mode, svetski dizajneri za ovu sezonu predlažu lepršave modele, jarke boje i eleganciju. 

 

 

makonda-tracker