kako vam se čini?

Ovako se podiže SAMOPOUZDANJE: Viktorija Bekam u crnoj haljini koja naglašava siluetu i ŽENSTVENOST

0

Dizajnerka je odlučila da ponese komade koji zajedno daju autfit na koji niko ne može da ostane imun, te tako sve poglede skreće u vašem pravcu. 

foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Britanska dizajnerku i bivšu pevačicu Viktoriju Bekam uslikali su papracai kako uživa u još jednom danu na Pariskoj nedelji mode. Međutim, ona je i ovog puta uspela da skrene sve poglede na sebe. 

 

Odlučila je da obuče jednostavne crne komade koje je na veoma jednostavan način uspela da "razbije" jednim jarkim komadom i napravi pravu pometnju oko stajlinga. 

 

 

Naime, ona je odlučila da ponese midi crnu haljinu koju potpisuje njena modna kuća, a pun naziv ovog komada je Victoria Beckham Utility Wool Midi Dress čija cena doseže do 800 evra. Naime, upravo je dizajn ove haljine taj koji privlači svu pažnju. Zbog detalja koje ova haljina ima na ramenima i džepića na grudima, ona daje sofisticiranost ženama koje se odluče da je ponesu. 

 

Još dva detalja su posebna na njoj, a upravo su to šlic na sredini koji svedeno ističe noge, dok kaiš koji je oko stuga jasno ističe struk i tako zajedno sa ostalim detaljima ove dizajnerske haljine stavlja akcenat na siluetu svakoj ženi. 

 

 

Međutim to nije sve, ona je odlučila i da da kompletnu kombinaciju "razbije" koralnim cipelama koje su potpuno promenile kompletan izgled. Njima je bivša pevačica unela posebni sjaj ovoj kombinaciji jer su upečatljiv detalj upravo zbog svoje nijanse. Tako da su one uvek dobar izbor ako se ženi ubiti monotnija jedne boje. Viktorijine cipele su Manolo Blahnik BB Pumps in Scarlet i koštaju oko 550 evra. 

 

Ne treba zaboraviti i njenu crnu torbu sa kaišićem koja je dala još jednu notu u njenom stajlingu, a to je poslovni stil. Tu su i tamne naočare koje potpisuje isto njena modna kuća  Victoria Beckham Layered Mask in Black koje koštaju blizu 360 evra. 

 

Kako vam se dopada njen stajling?

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

 

makonda-tracker