da li vam se dopada?

Providni til & duboki dekolte: IZAZOVNI stajling Ivane Peters na koji niko ne ostaje ravnodušan

1

Pevačica je gostovala u revijalnom delu Pesme za Evroviziju 22 i svojim autfitom izazvala je brojne reakcije, pa su svi komentarisali kako zanosno izgleda. 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Ivana Peters pojavila se u drugoj polufinalnoj večeri festivala Pesma za Evroviziju 22 i svojom izvedbom pesme "Gori vatra", koju je Zdravko Čolić izveo 1973. godine na Evroviziji, oduševila sve kraj malih ekrana. 

 

 

Pored njenog glasa i interpretacije svi su bili oduševljeni i njenim stajlingom jer je ovo nešto šta Petersova ne nosi često. Obukla je veoma interesantnu crnu kombinaciju gde je naglasila sve šta treba da se istakne. 

 

Najpre, ispod tila koji je bio naupečatljiviji i davao posebnu dimenziju kombinaciji, pevačica je izabrala, čini se, jednostavni crni triko koji je zbog svog dizajna istako njene noge koje su bile u prvom planu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Ovaj komad imao je i duboki dekolte, ali taman toliko da ne otrkiva previše, a da ostavi izazovni efekat. I naravno preko svega toga obukla je već pomenuti til koji je imao funkciju haljine. Ovaj komad zanimljiv je zbog dugih rukava, kao i zbog toga što se na donjem delu se širi i zbog toga je zanimljiv detalj njenog autfita. 

 

Uz sve to obula je i crne čizme i tako ostala dosledna svom stilu. Zanimljiv je bio i nakit oko vrata koji je imala kao i njena upečatljiva narandžasta šminka. 

 

Na mrežama su korisnici bili oduševljeni njenim izgledom. 

 

Da li vam se dopada njen stajling?

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

makonda-tracker