vredno kopiranja

Bela Hadid je LUDA ZA NJIMA: Jelisaveta Orašanin ima NAJTRENDI farmerke ove godine — i bukti od seksepila

3

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić uvek je obučena u skladu s najnovijim svetskim trendovima, pa tako ni ona nije odolela neobičnom modelu džinsa

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić nedavno su proslavili treći rođendan ćerke Petre, a jedna od najatraktivnijih žena naše javne scene za ovu priliku odabrala je vrlo ležerno modno izdanje.


Mama Jelisaveta je u dečijoj rođendanskoj bajci koju je sa suprugom priredila ćerkici izgledala očaravajuće u spoju krop top kardigana svetloplave boje i dubokim farmerkama. Upravo je donji deo odeće ono o čemu se pričalo nakon slavlja — u pitanju je model za kojim su svetske zvezde lude već mesecima!


Šarmantna glumica odabrala je teksas pantalone od vrlo svetlog džinsa , koje su naizgled klasičan i već viđen model, ali ih izdvaja jedan efektan detalj: izrezi!

 

 

Proteklih meseci, izrezi na neočekivanim mestima su vodeći trend, kom nisu odoleli najcenjeniji brendovi, a kada je reč o pantalonama posebno su popularni modeli koji su sečeni ispod pojasa, na mestima gde obično počinju džepovi. Ovi izrezi mogu da budu različite dubine i oblika, a Jelisaveta se odlučila za decentne rupe, koje dodatno naglašavaju njenu vitku figuru i uzak struk, dok su same pantalone nešto širih nogavica i vrlo zgodne za trčkaranje po igraonici. U pitanju je, inače, komad vrlo sličan pantalonama koje supermodel Bela Hadid nosi u poslednje vreme, a nisu mu odelele ni Kim Kardašijan i njene slavne sestre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BabyBella✨ (@_shinybells)


Srpska glumica je uz to ponela bele patike, još jedan vanvremenski street style trend, dok je kosu pustila da pada i sve zaokružila gotovo prirodnom šminkom.

 


 

makonda-tracker