praktično i seksi

I uz farmerke i uz haljinice: Severina ima SAVRŠENE čizmice za februar, mart, april, maj...

8

Ako volite klasični stil, ali predstavljen na nešto neuobičajen način, ovakva obuća garantovano će vam se dopasti. Svaku kombinaciju čini zanimljivijom, vedrijom i zabavnijom, a tako je šik!

foto: Instagram
foto: Instagram

Hrvatska pevačica Severina Vučković etablirala se kao jedna od najbolje odevenih žena na našim prostorima, a svaka njena modna kombinacija izgleda kao da je pop zvezda na njoj sarađivala sa stilistima — čak i one najležernije.


Ipak, sve je to "samo" Seve i njen autentični modni izraz, a ona nam iz dana u dan pokazuje da čak i klasični komadi i odevne varijante mogu da se izdvoje i skrenu pažnju. Upravo je takav ležerni aufit koji je odabrala za druženje sa svojim saradnicima, a koji je pokazala na društvenoj mreži Instagram.

 


Severina je, naime, pozirala zagrljena s Filipom Miletićem, njenim dugogodišnjim producentom za kog se spekulisalo i da je njen novi dečko, i kompozitorom Goranom Bregovićem, a tu je i pevačicin menadžer Tomica Petrović. Ona je u opisu na francuskom napisala "Tri musketara", zaintrigiravši pratioce, koji veruju da Seve sprema nešto novo svojoj vernoj publici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Za tu priliku odabrala je jednostavnu belu majicu modne kuće Dolce & Gabanna koju krasi natpis 90's supermodel, jedan od omiljenih mini-trendova u poslednje vreme, i farmerke od svetlog džinsa koje imaju nešto šire nogavice.

 

 

Severina je uz to ponela kratke čizme — beli model do članaka napravljen od lakocvane kože. Reč je o čizmicama špic-vrha s igličastim i vrlo visokim potpeticama, koje se zatvaraju uz pomoć rajsferšlusa i daju kombinaciji pomalo retro i vrlo šik crtu, pre svega zahvaljujući boji.

 

Severina Kojić, Severina
foto: Instagram

Već nekoliko godina, bele čizme doživljavaju veliki comeback, bez obzira na oblik, dužinu i petu, a njih je predstavio veći broj popularnih brendova i influenserke jednostavno ne mogu da im odole. Najpopularniji su kraći modeli koji oživljavaju duh šezdesetih godina prošlog veka, a vrlo lako su se ušunjale u srca zaljubljenica u modu zahvaljujući tome koliko se lako kombinuju — najbolje izgledaju s mini-suknjom i haljiniama, ali ostavićete sjajan utisak i ako ih ponesete s farmerkama ili bilo kojim drugim pantalonama. Obično se nose u prelaznim periodima, idealno pred proleće i tokom njega, kao i u jesenjoj sezoni.

 


 

makonda-tracker