kao iz sna svakog deteta

Dekoracija iz mašte, baloni — i prava bajka: Zavirite na proslavu rođendana ćerkice Jelisavete i Miloša Teodosića (FOTO)

0

Jelisaveta Orašanin podelila je predivne fotografije sa trećeg rođendana svoje starije mezimice Petre, a nema sumnje da je sve bilo savršeno usklađeno kako bi slavljenica uživala u svom danu

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić žive pravu porodičnu bajku na relaciji Beograd-Bolonja, a iako gotovo nikad u javnosti ne govore o svojoj deci i intimi, jasno je da u svojim ulogama roditelja — uživaju.

 

 

 

Nakon što su u januaru obeležili rođendan sina BogdanaJelisaveta i Teo priredili su i predivnu proslavu za malenu Petru u Beogradu. 

 

 

1 / 12 Foto: Instagram Printscreen

 

Kako je devojčica napunila tri godine, došao je red na pravi rođendan za devojčice, a ovog puta je, verovatno po njenoj želji, dominirao motiv cirkusa!

 

Uz mnoštvo pastelnih nijansi, ukrasa i balona, čitav ambijent izgledao je bajkovito i baš u skladu s dečjom proslavom.

 

Jelisaveta je za devojčicin rođendan odabrala ležernu kombinaciju, u kakvim je uglavnom i viđamo! Naime, glumica je birala kombinaciju krop-topa i pantalona s visokim strukom, koje su imale strateške izreze baš u tom predelu i otkrili su Jelisavetinu vitku liniju.

 

Ona je podelila i predivnu fotografiju na kojoj su oba deteta u njenom naručju, pa time pokazala koliko uživa u ulozi mame... Inače, glumica i ističe da joj deca upravo pomažu u tome da održava vitku figuru, jer trči za njima po ceo dan, pa nema mnogo vremena za treninge.

 

 

 

makonda-tracker