kako vam se čini?

Pristupačna, upečatljiva, OZLOGLAŠENA: Ana Ivanović u street style kombinaciji koju niti sme niti ume svako da nosi

0

Najpopularnija srpska penzionerka jedna je od najbolje odevenih domaćih zvezda, a sada je odlučila da ponese nešto što inače ne nosi...

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović iz dana u dan oduševljava pratioce na društvenim mrežama svojim modnim odabirima, a njen stil je uglavnom vrlo praktičan i savršen u korak s najnovijim trendovima.


Obično bira vrlo ženstvene odevne varijante i klasični dizajn s daškom aktuelnih tendencija u modi, ali poseduje i dosta vanvremenskih svakodnevnih komada. Naša sportistkinja vrlo retko eksperimentiše, ali sada je odlučila da napravi izuzetak, i to — uz pomoć džinsa!

 

Ana je ponela farmerke od svetlog teksasa, model koji prati liniju noge i od kolena se vrlo nenapadno širi, a kombinovala ih je sa teksas jaknicom identične nijanse čiju unutrašnjost i revere krasi shearling tekstura. Teniserka je uz to ponela maslinastozeleni pulover i jednostavne bele patike za trčanje, a i sama je priznala da njenom stilu nije svojstveno da nosi ovakve stajlinge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Dan za džins sa džinsom... To nije nešto što obično nosim. Kako vi nosite farmerke? — pitala je Ana pratioce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Kombinacija dva ili više komada od teksasa dugo važi za jedan od najvećih modnih grehova, ali s vremena na vreme neka trendseterka odluči da ponese ovaj zabranjeni spoj i skoro svaki put vidimo da on i te kako može letpo da izgleda. Takav je slučaj i s Anom, koja je mudro kombinovala odevne predmete identične nijanse, zahvaljujući čemu je postigla utisak da nosi komplet, a kroj jaknice se odlično uklopio s ležernošću ovog autfita.


Idealno za svaki dan!

 

 

makonda-tracker