tako šik!

Klasika nikad nije bila tako IN: Farmerice u baš ovakvoj nijansi biće dominantni hit proleća 2022.

0

Za ljubiteljke džinsa imamo odlične vesti, a to je da će farmerice biti supertrendi komad prolećne (kao, doduše, i svake sezone), ali jedna nijansa će biti na prvom mestu i modnom tronu

foto: Vadym Pastukh/Shutterstock
foto: Vadym Pastukh/Shutterstock

Mada nam se čini da uglavnom na proleće i leto nosimo farmerice svetlih nijansi, pa čak i (mnogima omiljene) bele pantalone, stižu nam najnoviji modni trendovi koji će to potpuno okrenuti i ljubiteljkama tamnih boja dati nov razlog da se obraduju!

 

 

Dobro nam je poznato da su skinny farmerice završile svoju eru vladavine i da su ih polako zamenili modeli ravnog kroja i širih nogavica, a sada nam stižu još neki noviteti iz sveta modnih trendova.

 

I ove sezone superpopularne i tako šik biće farmerice s ravnim i širokim nogavicama, kao i različiti lepršavi krojevi, ali čak i važnije od kroja biće boja džinsa. Ovog puta, iako smo poslednjih meseci svetle farmerice viđali na brojnim influenserkama i trendseterkama, tamnije nijanse džinsa imaju primat na modnom tronu.

 

 

To ne znači da su aktuelni samo modeli u crnoj boji, već i tamnoplavoj i sivoj boji, a oni, naravno, izgledaju sve samo ne dosadno. Dobro je znati i koji je idealan način kombinovanja ovakvih farmerica na proleće: samo uklopite sa suprotnim nijansama.

 

 

Uz ovakav model ponesite komad u pastelnoj boji, ženstvenoj lila, roze ili bebiplavoj nijansi.

 

 

Naravno, možete ih nositi i na posao, i na ručak, i u izlazak... Ako želite da vam kombinacija bude malo elegantnija, samo ih iskombinujte sa visokim potpeticama ili elegantnim čizmama, a u strit stajl varijanti odlično će leći patike ili mokasine.

 

 

makonda-tracker