kako se vama čini?

Zbog prve fotografije njene ćerke GORE društvene mreže: Megan Markl se zaigrala u fotošopiranju dece?

1

Kada je u javnost isplivala božićna čestitka Megan i Harija sa decom, nije bilo potrebno dugo vremena da teoretičare zavere na društvenim mrežama dođu do zaključaka o kojima svet danas piše i priča!

foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia
foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Božićna čestitka Megan Markl i princa Harija, vojvotkinje i vojvode od Saseksa, privukla je veliku pažnju javnosti, i to, naravno, zbog toga što su po prvi put pokazali svoju ćerku Lilibet Dajanu. Na fotografiji je, pored devojčice i roditelja, i princ Arči, koga takođe veoma retko eksponiraju, a njegovo lice gotovo nikad nemamo prilike da vidimo.

 

Ove godine, 2021, poželeli smo našoj ćerki Lilibet dobrodošlicu na svet. Arči nas je učinio mamom i tatom, a Lili nas je učinila porodicom. Radujemo se 2022, uplatili smo donacije u ime nekolicine organcizacija koje se bave brigom o porodici — od onih koji su se iselili iz Avganistana do ugroženih američkih porodica — poručili su Hari i Megan.

 

 

Ipak, oštrom oku posmatrača nisu promakli detalji zbog kojih se misli da je i u porodični portret ove porodice fotošopiranje umešalo prste...

 

Prvi detalj

 

Najpre, prvi detalj koji je primećen jeste boja kose dečaka Arčija. Ona je sada ista kao i boja kose njegovog tate, i to potpuno ista, što je mnoge začudilo zbog nedavne Arčijeve fotografije.

 

Megan je nedavno, prilikom svog (skandaloznog) gostovanja u emisiji Elen Dedženeres pokazala Arčijevu fotografiju, gde se vidi da mu je kosa više smeđa nego crvenkasta...

 

Da li je moguće da su fotošopirali dete? — zapitali su se korisnici Tvitera.

 

 

Drugi detalj

 

Mnogima nije po volji ni detalj uočen kod Megan i bebe Lili. Prvo što su primetili korisnici društvenih mreža jeste isuviše dug palac vojvotkinje, kao i boja usana male Lilibet.

 

 

 

 

makonda-tracker