JEDNOSTAVNO & KRALJEVSKI

Od nje samo — NEOČEKIVANO! Megan Markl u neprevaziđenoj kombinaciji za večernji izlazak

1

Članovi kraljevske porodice vrlo često postavljaju nove modne trendove, a Megan Markl je još jednom pokazala kako možemo biti primećene u svojoj jednostavnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prvi javni susret Megan Markl sa članovima kraljevske porodice u poslednje dve godine desio se proteklog vikenda u Kaliforniji.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su otišli na večeru sa princezom Evgenijom i njenim mužem Džekom Bruksbankom.

 

 

 

Kako je uvek pod budnim okom javnosti, Megan pažljivo bira svoje odevne kombinacije.

 

Vojvotkinja od Saseksa je za ovu priliku odabrala belo odelo, a pošto je u trendu oversized odeća, Megan je ponela predimenzionirani sako i pantalone koji se savršeno uklapaju u njen stil.

Iako je za večernje kombinacije uglavnom ustaljena crna ili druge tamne i hladne boje, Megan je belom kombinacijom unela eleganciju i svežinu, a time i privukla pažnju prisutnih.

 

Harijeva sestra od strica princeza Evgenija prva je članica britanske kraljevske porodice koja je upoznala drugo dete čuvenog para, malenu Lilibet Dajanu. Budući da već dve godine Hari i Megan stanuju u Sjedinjenim Američkim Državama i da za to vreme traje pandemija virusa korona, Harijevi najmiliji još uvek nisu imali priliku da posete Saseksove. Evgenija je prva koja je to učinila, a ona je posetu Americi iskoristila da s princem Harijem prisustvuje nedavno održanom Superboulu.

 

 

 

 

makonda-tracker