žena koja ne greši

Keri Bredšo bi pred njima pala na kolena: Cipele Anđelke Prpić bacaju u drugi plan čak i NADMOĆNO ODELO

1

Šarmantna glumica sinoć je u Beogradu prisustvovala premijeri filma "Leto kad sam naučila da letim", a ovom prilikom je još jednom bila među najzapaženijima zahvaljujući svom elegantnom stilu

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Glumica Anđelka Prpić (37) spada u domaće zvezde koje rado i često nose odela, pa je tako i za crveni tepih odabrala jedan vrlo efektan model, kakav se ne viđa svaki dan.


Ona je prisustvovala premijeri novog filma Radivoja Raše Andrića "Leto kad sam naučila da letim", koja je sinoć održana u brogradskoj Kombank dvorani.

 

Glumica se pojavila u puder-roze odelu, sastavljenom od vrlo blago strukiranog i predimenzioniranog sakoa koji je ponela na golo telo, i od pantalona ravnog kroja dužine nešto iznad članaka.

 

Ključni deo ovog autfita zapravo je obuća — i to kakva! Anđelka je crvenim tepihom prošetala u plavim cipelama, koje će mnoge podsetiti na kultni model "Manola Blanika" iz "Seksa i grada", koji je Zverka poklonio Keri.

 

U pitanju su salonke električne nijanse plave boje, s visokim štiklama i i upečatljivom svetlucavom šnalom u obliku kvadrata, a Anđelka je sve začinila burgundi tašnicom modne kuće "Prada".

 

1 / 7 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

"Leto kad sam naučila da letim" je priča o dvanaestogodišnjoj devojčici Sofiji, koju igra Klara Hrvanović i koja mašta o kampovanju s društvom i prvom poljupcu. Međutim, umesto toga leto provodi u porodičnoj kući na Hvaru, s bakom i baba-tetkom, bez interneta i drugara, monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje njene bake Marije , koju glumi Olga Odanović. Naslućujući da je razlog neka stara bakina ljubavna priča, Sofija kreće u istraživanje...

 

 

makonda-tracker