ovo niko nije znao!

"Ovo NIJE BIRKINKA!"Priznanje Sare Džesike Parker nakon kog je zaljubljenice u modu NEĆE gledati istim očima

0

Možda ste mislili da je svaki komad koji je ponela Keri Bredšo luksuzan, skup i s potpisom dizajnera, ali to je daleko od istine — i sama Sara Džesika Parker to priznaje

foto: ERIK C PENDZICH / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: ERIK C PENDZICH / Shutterstock Editorial / Profimedia

Otkako se Sara Džesika Parker prvi put pojavila u ulozi Keri Bredšo, postala je svojevrsna modna ikona i to traje već godinama.

 

 

Dok smo navikli da Keri uglavnom nosi skupe i dizajnerske komade, desi se da neki kostim bude i jeftin (setimo se samo haljine od pet dolara, koja je u novoj sezoni privukla ogromnu pažnju).

 

U njenom poslednjem intervjuu usledilo je novo priznanje i ogoljavanje Keri.

 

"To nije torba. To je birkinka", rekli su u seriji "Seks i grad". Da li je to, ipak, bila baš prava istina?! Sara Džesika Parker otkrila je neverovatan detalj sa snimanja čuvene serije koji je zaprepastio ljubitelje lika Keri Bredšo, njenog stila i modnog pečata.

 

Glumica koja je najveću slavu stekla ulogom Keri priznala je tokom intervjua  “Life in Looks” za Vog da plava Hermès torba koju je nosila 2002. godine u jednoj epizodi "Seksa i grada" nije prava birkinka, već — fejk!

 

Sara Džesika Parker, Keri Bredšo, Seks i grad
foto: ERIK C PENDZICH / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sara Džesika je priznala da je toj torbi bila uloga da sakrije njen trudnički stomačić, ali i da to nije baš uspešno odrađeno.

 

Ovo nije prava Hermès tašna, da znate. Pat (Patriša Fild) znala je jednu osobu, pitala me da li želim jednu torbu jer bi mi je mogla nabaviti. Ta torba je imala jedan posao i uradila ga je prilično jadno. Možda da je bila original, bolje bi bilo — našalila se glumica, a evidentno je da je glumičin stomak u krupnom planu.

 

 

Što se tiče haljine, otkrila je da je ona "prava", i to brenda Juicy Couture.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker