kažu da ne pripada njenom stilu

Ispostavilo se da vredi — 5 DOLARA: Najkomentarisanija haljina Keri Bredšo iz serije "I tek tako" krije svoju tajnu

2

Nijedan aufit Keri Bredšo nije ove godine pokrenuo toliku lavinu komentara kao maksi-haljina za koju su mnogi rekli da uopšte nije oličenje njenog stila

foto: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA, The MEGA agency/Profimedia
foto: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA, The MEGA agency/Profimedia

Od momenta kada je prva fotografija sa seta snimanja serije "I tek tako" ugledala svetlost dana, ljubitelji modnih kombinacija Keri Bredšo željno su iščekivali kreacije kojom će ih tvorci serije obradovati.

 

 

Čini se da su svačije želje ostvarene, jer smo Keri, Mirandu i Šarlot mogli videti u trendi, šik izdanjima, ali i najglamuroznijim izdanjima.

 

Ipak, nije svaka haljina dočekana s jednakim oduševljenjem. Na stranici Instagrama koja se bavi modnim autfitima iz serije i identifikovanjem dizajnera isplivala je netačna informacija da je jedna od Kerinih haljina delo pristupačnog brenda Forever 21. U pitanju je brend koji i žene na ovim prostorima mogu priuštiti, a neretko se u njihovoj ponudi nalaze haljine koje koštaju oko dvadesetak dolara iliti manje od 2000 dinara, a mnogi nisu bili sigurni da bi prava Keri Bredšo zaista nosila ovakvu haljinu.

 

Sara Džesika Parker, Keri Bredšo
foto: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA, The MEGA agency/Profimedia

 

Ipak, kako se na kraju ispostavilo, u pitanju je second hand haljina iz ormara dizajnera kostima Denija Santjaga.

 

Kupio ju je pre mnogo godina za 5 ili 6 dolara. Forever 21 ima sličnu haljinu, ali to nije ta — rekao je izvor za Page Six.

 

 

Ideja da se ispod ove kontroverzne maksi-haljine ponese košulja došla je upravo od — Sare Džesike Parker — što nije ništa čudno, jer je doprinosila Kerinim stajlinzima kao i kostimografi i dizajneri.

 

 

makonda-tracker