Ne verujte mu ni reč

BIZARNE priče se nižu jedna za drugom: Zgodni glumac ne može da prestane da — LAŽE bez trunke sramote!

0

U intervjuima ili u svom privatnom životu, holivudski glumac i miljenik žena često govori vrlo složene i odlično razrađene neistine

foto: EPA-EFE/NEIL HALL
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Glumac Robert Patinson (35), koga ćemo uskoro gledati u ulozi Betmena, priznao je da rado i često laže, kako privatno, tako i u razgovorima s predstavnicima medija.


Britanski glumac, poznat po ulogama u "Sumrak sagi" i "Hariju Poteru", otkrio je za GQ da često izmišlja stvari "tek da bi nešto rekao". To je priznao nakon što su ga podsetili na njegovu čuvenu izjavu iz 2009. godine, kada je Patinson tvrdio nije oprao kosu šest nedelja.

 


Ne vidim poentu pranja kose — rekao je on pre 13 godina.

 

Robert Patinson
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kako je istakao, on laže celog života, a kao tinejdžer je prijateljima pričao da se bavi prodajom droge kako bi ga starija deca više cenila i shvatila ozbiljno, uprkos tome što nije imao predstavu "ni kako droga izgleda". Da bi njegova priča bila uverljivija, prskao je hemikalijama floppy diskove za kompjuter, gde je navodno krio drogu, pošto je verovao da droga mora da miriše na hemijske proizvode. Štaviše, kupio je oko 40 ovakvih diskova i pokazivao ih deci.


I svi su mi verovali. Imao sam određenu reputaciju. "Ovaj klinac je lud, On je diler droge", pričali su, a ja sam bio u fazonu "Hoćeš da probaš" — prisetio se Robert.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL


Iako se plaši povreda i skejbroda, neko vreme je želeo da ljudi misle da je skejter, pa je uvek nosio jedan sa sobom i smišljao zanimljive načine da izgleda kao čovek koji zna šta se radi sa skejtom.


Jednom prilikom je u intervjuu rekao da nikad nije, kao neka deca, poželeo da "pobegne s cirkusom" jer je, kako je tvrdio, jednom u cirkusu video kako je klovn umro usred tačke.


Njegov automobil je eksplodirao — rekao je tada Robert i ispričao da su svi istrčali iz cirkusa i da je ovaj trenutak ostavio traume u njegovom životu.


Nekoliko nedelja kasnije, priznao je da je izmislio ovaj događaj, do poslednje detalja.


Zato, ako vidite nešto zanimljivo o Robertu Patinsonu ne verujte ni reč...

 

 

makonda-tracker