wow

Isijava SAMOPOUZDANJE, zrači SEKSEPILOM: Ljubičasti stajling Blejk Lajvli koji ne ume (niti sme) svako da nosi

3

Šarmantna glumica podržala je kolegu na premijeri njegovog novog mjuzikla, a kada je zakoračila na crveni tepih — malo ko je pričao o njemu i o predstavi!

foto: Arturo Holmes / Getty images / Profimedia
foto: Arturo Holmes / Getty images / Profimedia

Australijski glumac Hju Džekmen vratio se na daske koje život znače, i to u žanr koji mu najviše prija — mjuzikl! On se brodvejskoj publici predstavlja ulogom u predstavi The Music Man, u kojoj igra Harolda Hila, prevaranta koji pronalazi ljubav i menja život iz korena.


Na premijeri je Džekmena podržao veliki broj kolega, među kojima i Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli, jedan od omiljenih poznatih parova i bliski prijatelji Hjua Džekmena i njegove supruge Debore Li Furnes. U centru pažnje je, naravno, bila Blejk, koja je još jednom pokazala zbog čega važi za jednu od najbolje odevenih žena sveta.


Malo je žena koje bi se usudile da ponesu ljubičasto odelo (kao Sandra Bulok nedavno), ali Blejk Lajvli svakako spada u one koji mogu da ga nose s lakoćom i samopouzdanjem!

 

1 / 6 Foto: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Zvezda "Tračare" odabrala je model koji potpisuje dizajner Serđo Hadson, sastavljen od dugačkog strukiranog blejzera od 1.595 dolara i dubokih i dugačkih pantalona širokih nogavica koje koštaju skoro 1.050 dolara. Blejk nije želela previše da eksperimentiše, pa je ispod sakoa ponela bluzu istog kreatora — satensku kreaciju dugih rukava koju krasi vrlo dubok V-izrez. Reč je o nesvakidašnjem bodiju čija cena iznosi skoro 1.000 dolara i koji otkriva dosta kože, ali ga Blejk nosi vrlo opušteno i zrači ležernošću. Svi ovi komadi deo su kolekcije za proleće i leto 2022. godine, a da je Lajvlijeva prava modna zvezda pokazuje i to što je sama odabrala ovaj autfit jer je poznato da usluge stilista ne koristi ni za najvažnije svečanosti!

 

Blejk Lajvli
foto: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica je uz to ponela elegantne crne salonke plavog vrha koje potpisuje modna kuća Christian Louboutin, jedna od njenih najdražih kada je obuća u pitanju, a odlučila se za model od pliša, optočen kristalčićima zahvaljujući kojima deluje još luksuznije.

 


Ne bi Blejk bila Blejk da nije ponela i efektan nakit o kom će se danima pričati, a ovog puta izbor je pao na skupocene viseće minđuše Lorejn Švarc, napravljene od mrežasto upletenih dijamanta.

 

 

 

 

makonda-tracker