praktične i udobne

IDENTIČAN model nose na različite načine: Ove čizmice su GLAVNI TREND među influenserkama ove jeseni

2

Koštaju skoro 1.500 dolara, neobičnog su dizajna, a iako se proizvode u četirima nijansama, bez sumnje su najpopularnije one crne boje

foto: Profimedia, Instagram
foto: Profimedia, Instagram

Naizgled obične, a zapravo vrlo fanki i zabavne gležnjače modne kuće The Row novi su vodeći trend među svetski poznatim influenserkama!


Ovaj interesantan kombat model čizama s platformom je pripijen uz stopalo i članak, a na gornjoj strani se nalazi jedan rajsferšlus. Napravljene su od mekane italijanske kože, dok im je đon gumen, a platforma visoka tri do pet centimetara.

 


U poslednje vreme one su, bez sumnje, najpopularniji model kratkih čizama u svetu najpoznatijih lepotica, a najpre smo ih videli na Kjari Feranji! Italijanska trendseterka nosila je ove edgy čizmice na milion načina: u kratak šorts, farmerke, elegantnu mini-haljinu, mini-suknju...

 

 

Ona poseduje i bež model, ali češće nosi crne čizmice , obično uz crnu torbu, mada se ne drži toga dosledno.

 


Zoe Kravic je tokom šetnje sa Čeningom Tejtumom nedavno ponela isti model, u spoju s farmerkama širokih nogavica i dugačkim crnim kaputom, a u takvoj kombinaciji izgledaju kao sjajan izbor za street style varijantu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Dženifer Lorens je u ovim čizmicama prošetala Njujorkom noseći all black kombinaciju: crnu haljinu do kolena, crnu torbu i naočare za sunce.

 

1 / 4 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia


I Hejli Biber je ova obuća inspirisala da ponese crno od glave do pete za Noć veštica, a njen izbor je pao na dugački kožni mantil Dejvida Kome i vintidž kombinezon Sami Miro.
 

Hejli Biber
foto: BENS / Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

makonda-tracker