damski seksepil

Nema ZAVODNICE koja nema jednu: Mala crna haljina po ukusu kraljice Leticije od Španije

0

Španski kralj Felipe VI nedavno je bio pozirtivan na virus korona, a sada je konačno izašao iz izolacije. Za njihovo prvo zajedničko pojavljivanje od tada, njegova supruga odabrala je vrloatraktivnu odevnu varijantu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Felipe od Španije (54) ranije ovog meseca dobio je pozitivan nalaz na kovid-19, nakon čega se samoizolovao. Njegova supruga Leticija (49), koja nije bila zaražena virusom korona, za sve to vreme je vredno nastavila sa svojim kraljevskim obavezama, a čim je kralju istekla izolacija, oni su zajedno izašli u javnost.

 

Par je prisustvovao obeležavanju 500 godina od smrti lingviste Antonija de Nebrihe u madridskom Kraljevskom pozorištu, kojim je ujedno otvorena "Godina Nebrihe", tokom koje će širom Španije biti održan niz događaja u njegovu čast. Leticija je za tu priliku odabrala vrlo prikladnu odevnu varijantu, a nakon niza upečatljivih komada od kože sada je birala jednostavnost.

 


Supruga španskog kralja pojavila se, naime u vrlo elegantnoj haljini do kolena. Iako obično nosi odeću španskih brendova, sa izuzetkom njenih omiljenih kuća Hugo Boss i Carolina Herrera, ovog puta je iznenadila komadom koji potpisuje italijanski Emporio Armani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @spanishroyalfashion

 

U pitanju je crna haljina do kolena, s rukavima 3/4 dužine, koja je sasvim pripijena uz telo i ima okrugao izrez. Leticiji se dopao model koji im kraći šlic sa strane i ukrašen je decentnim karnerom koji se pruža s jedne strane tela, a struk je naglašen uz pomoć efektnog nabora koji se širi preko stomaka s vrha karnera.

 


Španska kraljica poznata je po štedljivosti i tome što često ponavlja staru odeću i aksesoare, kao i da preferira pristupačnije brendove, ali ovo je bila prilika za koju je posebno želela da se dotera. Zato je šik haljinicu upotpunila clutch torbicom modne kuće Bottega Veneta s prepoznatljivim intrecciato tkanjem i Pradinim salonkama s visokim potpeticama.

 

 

 

 

makonda-tracker