poslovni šik

Lepše pantalone niste videli u 2022! Trendi izdanje kraljice Leticije koje mogu da nose žene od 18 do 88 godina

7

Kako temperature postepeno rastu, španska kraljica sprema se za prolećnu sezonu, pa u poslednje vreme sve češće bira interesantne jaknice, a sada je jednu kombinovala s ništa manje zanimljivim komadima

foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia
foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Kraljica Leticija od Španije (49) prisustvovala je u Madridu skupu u organizaciji Španskog društva za biohemiju i molekularnu biologiju, čiji je cilj da se uloga žena u nauci, tehnologiji i biznisu učini vidljivijom.


Ovo je bila još jedna prilika da supruga kralja Felipea VI pokaže svoj poslovni stil u punom sjaju, a ona je rešila da ovog puta ode korak dalje u biranju nekonvencionalnih komada.

 

Kraljica Leticija tako je rešila da umesto elegantne bluze ponese rolku, jedan od vodećih trendova proteklih meseci, a opredelila se za mdoel burgundi boje, preko kog je ponela kratku jaknu od tvida koju potpisuje modna kuća Hugo Boss.

 

1 / 6 Foto: Belen Diaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ona je protkana tamnocrvenim nitima i savršen je spoj s Reliquiae burgundi pismo-torbom koju je odabrala, ali najinteresantniji deo ovog autfita nesumnjivo je donji deo odeće. Naime, Leticija je odabrala kožne kilote španskog high-street brenda Uterqüe, koje padaju tik iznad članaka, vrlo su komotne i zakopčavaju se spreda efektnim rajferšlusom. Španska kraljica uz to je ponela svoje proverene Magrit salonke crne boje, mada bi i neki crveni par obuće iz njene kolekcije izgledao jednako upečatljivo.

 

Ona se ponovo odlučila za gotovo prirodan look i nenapadan nakit, a kao i u svakoj prilici izgledala je vrlo fokusirano i spremno za posao.

 

Leticiju je dočekao Gustavo Suarez Pertiera, predsednik španskog ogranka Unicefa, s kojim je potom vodila sastanaki razmatrala kako najbolje istaći uspeh žena u svim različitim društvenim sferama u njihovoj zemlji.

 

 

 

makonda-tracker