izbor za svaku priliku

Sužava struk, oblikuje figuru: Kraljica Leticija u haljini koju mogu da nose žene SVIH godina i konfekcijskih brojeva

0

Španska kraljica Leticija uslikana je u Madridu u svom omiljenom modelu haljine koji je odličan izbor za svaku priliku, poslovnu ili privatnu, bilo da nosite XS ili XXL!

foto:  EPA-EFE,  Javier Lizon
foto: EPA-EFE, Javier Lizon

Jedna od najbolje obučenih dama sa svih kraljevskih dvorova svakako je španska kraljica Leticija, a njen modni stil lako je i jednostavno kopirati čak i kad nemate garderober kao ona (što, priznaćemo, retko ko i ima).

 

Tajna je u tome što Leticija često bira garderobu pristupačnih brendova, koji se i u našoj zemlji nalaze u prodaji, ali je u više navrata i "reciklira", pa je mnogo puta možemo videti u istim, ponovljenim kombinacijama.

 

Možda i omiljen model haljina španske kraljice jeste haljina A-kroja, koja ima laskavu liniju i odlično stoji gotovo svakoj figuri; caka je u gornjem delu koji je pripijen uz ramena i grudi, a od struka se širi u obliku slova A. Ona je fenomenalan izbor kada želite vizuelno da suzite struk, a dobro će vam stajati kakvog god da ste oblika tela. Baš zbog toga ih i kraljica obožava; dok mnogi smatraju da je ona možda i premršava, uz ovakve haljine njena figura izgleda perfektno, kao što izgleda i kad neko ima višak kilograma!

 

Ona je uslikana u poseti Centru za protonsku terapiju Quirónsalud u Madridu, koji je prva ustanova ovakvog tipa u Španiji i sadrži modernu tehnologiju za lečenje tumora.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE, Javier Lizon

 

Za ovu priliku birala je midi-haljinu crne boje s veoma zanimljivim cvetnim dezenom, a ovaj lepršavi model s 3/4 modelima potpisuje španski brend Massimo Dutti i pripada kolekciji 2019. godine. Ova halljina ima i efektan detalj u vidu mašne, dužine je do gležnjeva, a odlična je za poslovne prilike, večere, proslave, zabave... Bilo kog tipa! Uz to, možete je bez problema nositi bilo da imate 30, 50 ili 70 godina jer je dovoljno pristojna i svedena, a elegantna.

 

 

Uz nju je Leticija ponela smeđe salonke svoje omiljene dizajnerke Karoline Erera, čime je na najbolji način zaokružila stajling.

 

 

makonda-tracker