više ne može da se sakrije

POSLE 5 GODINA ŠUŠKANJA DA SU U VEZI: Zendaja i atraktivni glumac uslikani tokom nežnog poljupca (FOTO)

0

Konačno — uhvaćeni!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Par koji je prvi put zajedno pred kamere stao u filmu "Spajdermen" više ne može da sakrije svoju ljubav. Američkim paparacima nije promakao poljubac britanskog glumca Toma Holanda (25) i njegove američke koleginice Zendaje (24) u njegovom automobilu.


Kako pišu portali, par je ćaskao i smejao se da bi se u jednom trenutku poljubili, dok je Holand sve vreme mazio po licu jednu od najpopularnijih mladih glumica na svetu. Navodno se sve dogodilo u losanđeleskom SIlver lejku, u kom živi Zendajina majka Kler, a ranije tog dana oni su viđeni kako šetaju s glumičinom mamom.

Otkako su se zajedno pojavili u "Spajdermenu" ovaj par prate glasine da su u tajnoj vezi, što oni negiraju. Ipak, sada su se ispostavile istinite tvrdnje izvora bliskog para iznete za People još 2017. godine.

 

Zendaja, Zendeja, Tom Holand
foto: Profimedia

Počeli su da se viđaju dok su snimali "Spajdermena". Vrlo su opretzni kako bi sačuvali privatnost i umakli oku javnosti, ali išli su zajedno na odmore i provode zajedno vreme koliko god mogu — rekao je neimenovani izvor tada.


Drugi je dodao da su oboje veoma ambiciozni i da stalno jedno drugom pomeraju granice, kao i da im je vrlo zabano zajedno.


Imaju sličan smisao za humor i obožavaju da se šale — istakao je on.


U avgustu prošle godine, Zendaja je u jednom intervjuu nazvala Toma svojim najbooljim prijateljem i izjavila da je s njim proputovala mnogo meseci zbog promovisanja filma, kao i da je malo ljudi njenih godina koji mogu da shvate kako to izgleda.

 

 

makonda-tracker