konačno kao par

Spajdermen bez kompleksa! Zendaja i Tom Holand podelili anegdotu koju svaki muškarac treba da pročita

0

Nakon pet godina skrivanja, glumci su nedavno uhvaćeni kako se ljube, a oni i dalje ne pričaju o svojoj vezi, ali sada smo ih prvi put videli zagrljene na javnom događaju

foto: Justin Ng / Avalon / Profimedia
foto: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Američka glumica Zendaja (25) i britanski glumac Tom Holand (25) ovih dana promovišu u Evropi svoj novi film "Spajdermen: Put bez povratka", a tim povodom borave u Tomovom rodnom Londonu.


Nakon dugog skrivanja od medija otkad su paparaci došli do potvrde petogodišnjih tračeva o njihovoj vezi — fotografije poljupca u automobilu, oni moraju da se pojavljuju zajedno u javnosti, a na fotografisanju u Londonu videli smo ih kako se grle, drže za ruke i gledaju zaljubljeno, iako su sve vreme pazili da ne odu predaleko.


Mnogima je zapalo za oko to što je Zendaja viša od Holanda, što ne samo što ne smeta filmskom Spajdermenu, već su se u jednoj emisiji otvoreno šalili na račun razlike u visini. Glumački i ljubavni par gostovao je, naime, pre nekoliko dana u emisiji The Graham Norton Show, gde su pričali o tome kako to što je Zendaja viša od Toma pravi probleme na snimanju.

 


Ima jedna scena u kojoj nas Spajdermen zaljulja s vrha mosta i spusti me — prisetila se glumica i rekla da je Holand trebalo da sleti i nežno je stavi na most pre nego što ode. — Zbog razlike u visini, ja sam se prizemljila pre njega. Moja stopala su, očigledno, bila na zemlji pre nego njegova.


Holand je nastavio ovu priču kroz osmeh, pokazavši da ima toliko samopouzdanja da ne samo što ne vidi kao problem razliku u visini, već je spreman da se šali na svoj račun.


Ja sam superheroj. Treba da izgledam kul. Ona se spustila, pa bih se ja spustio i stopala bi mi zapravo još bila u vazduhu, a ona bi uhvatila mene — rekao je Tom na opšti smeh svih prisutnih, pa i Zendaji.


Oni su potom demonstrirali ovaj simpatičan zahvat.

Lepo je kad, za promenu, neko hvata mene — našalio se Tom.

 

1 / 7 Foto: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

U julu ove godine, Tom i Zendaja su prvi put uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti, nakon što se čak pet godina spekulisalo da su u tajnoj vezi. Par je ćaskao i smejao se da bi se u jednom trenutku poljubili, dok je Holand sve vreme mazio po licu jednu od najpopularnijih mladih glumica na svetu. Navodno se sve dogodilo u losanđeleskom Silver lejku, u kom živi Zendajina majka Kler, a ranije tog dana oni su viđeni kako šetaju s glumičinom mamom.

Počeli su da se viđaju dok su snimali "Spajdermena". Vrlo su oprezni kako bi sačuvali privatnost i umakli oku javnosti, ali išli su zajedno na odmore i provode zajedno vreme koliko god mogu — rekao je neimenovani izvor još pre nekoliko godina.

 

Drugi je dodao da su oboje veoma ambiciozni i da stalno jedno drugom pomeraju granice, kao i da im je vrlo zabavno zajedno.


Imaju sličan smisao za humor i obožavaju da se šale — istakao je on.

 

 

makonda-tracker