tako udobno, tako trendi

Blejk Lajvli — kraljica mode za svaki dan! Zimsko izdanje kakvo bi nosile i devojke koje ne vole miniće

0

Atraktivna glumica ne pravi modne greške ni u jednoj prilici, a za jedan porodični izlazak pokazala je kako spojiti praktičnost, udobnost i stil za desetku

foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia
foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Zvezda serije "Tračara" Blejk Lajvli spada u retke poznate dame koje ne koriste usluge stiliste već same osmišljavaju svoj izgled za crveni tepih, pa nije iznenađujuće što je i njen svakodnevni stil vredan pažnje. Budući da je mama troje dece i da je paparaci uglavnom viđaju u opuštenim situacijama, na prvom mestu joj je praktičnost i udobnost, ali to ne znači da je to nauštrb Blejkinog izgleda — on je uvek očaravajući!

 

Takva je i odevna kombinacija u kojoj je glumica viđena pre nekoliko dana u Njujorku tokom šetnje sa jednom od ćerki i suprugom Rajanom Rejnoldsom, a njeno ležerno izdanje ponovo je preplavilo modne portale. Blejk je za ovu priliku odabrala smeđi maksi-kaput kariranog dezena s burgundi prugama, koje krase i njen karirani krem šal. Uz to je kombinovala kratke čizme na pertlanje presvučene materijalom koji podseća na tvid, namenjene dugom pešačenju, zbog čega su ujedno vrlo trendi i praktične.

 

Blejk Lajvli
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dugačak kaput Blejk je nosila raskopčan, pa je otkrivao mini-haljinu tamnosmeđe boje, slične onoj na glumičinim noktima, dok je uz sve ponela i ojačane čarape braon boje. Ukoliko vam se dopadaju zimske mini-haljine i mini-suknje, ali ne volite preterano da pokazujete noge, ovo je sjajan izbor jer ćete se osećati sigurnije zahvaljujući debljim i čvrstim čarapama, a sigurno će vam biti i toplije.


Blejk je ponovo nosila braon kožnu torbicu za mobilni telefon, a opredelila se za prirodni izgled bez trunke šminke. Ležerno, jednostavno, a tako prefinjeno i trendi!

 

 

makonda-tracker