smerna i otmena

U šestoj deceniji izgleda nikad bolje: Ljubičasto odelo Sandre Bulok kakvo pristaje i tinejdžerkama i zrelim ženama

0

Glumica se na snimanju jedne emisija pojavila u plišanim komadima koji su bili tako skrojeni da naglase njen stas, a da u isto vreme daju glamurozan izgled njenoj kombinaciji. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Sandra Bulok pojavila se na snimanju "Džimi Kimel lajv" emisije gde su je papraci uslikali ispred ulaza u studio, a ona je svojom odevnom kombinacijom oduševila sve. 

 

 

Za ovu priliku odlučila je da ponese ljubičasto odelo koje je odlično isticalo njenu savršenu figuru. Ponela je široke plišane ljubičaste pantalone sa sakoom istog materijala i boje koji su zbog svog šireg i ležernijeg kroja, odlično isticali glumičin stas. 

 

Pored ovog kompleta obukla je i lepršavu bluzicu koja se savršeno uklapala uz boju njenog odela. Bluza se vezivala oko vrata pri čemu su joj te vezice visile i davale posebnu notu. 

 

Od nakita je odlučila da stavi decentni zlatni lančić kao i zlatni prsten. Njega je uklopila uz otvorene sandale koje su bile u osnovi tamne, ali su imale zlatkaste cirkončiće koji su se glamurozno presijavali. 

 

Podsetimo da je sandra nedavno pričala kako održava svoj savršeni izgled i rutinu koju ima, te je jedan od stavki koja joj pomaže bio i ples:

 

— Na kraju svake nedelje, obučem farmerke u kojim se dobro osećam, podignem kosu u rep i nađem neko mesto gde ću dobro da se izđuskam. Ukoliko ne uspem da nađem mesto i društvo za đuskanje, nemam nikakav problem da to uradim sama - jednostavno pustim muziku i plešem. To je moja terapija - otkrila je glumica za medije.

 

 

makonda-tracker