(anketa)

Dosadno ili besprekorno? Stajling u svim nijansama karamele kojim je kraljica Maksima podelila mišljenja

0

Monohromatske odevne kombinacije mogu da budu najefektnije, ali i najmonotonije, u zavisnosti od toga kako uklapamo različite komade, a najnovija takva odevna varijanta u kojoj se Maksima od Holandije pojavila nije sve oduševila

foto: EPA-EFE/PATRICK VAN KATWIJK / POOL
foto: EPA-EFE/PATRICK VAN KATWIJK / POOL

Kraljica Maksima od Holandije posetila je, kao članica Holandskog komiteta za preduzetništvo, prostorije popularnog lokalnog brenda By-Bar u Bredi.

 

Tom prilimom razgovarala je o tome kako pandemija virusa korona utiče na modnu industriju i preduzetnike, kao i kakva je njihova poslovna vizija. Supruga kralja Aleksandera uživala u poseti modnom studiju ove kuće, a stigla je i da baci pogled na najnoviju kolekciju.

 

Za tu priliku, Maksima je odabrala monohromatski stajling, čiji je ključni deo Max Mara kaput, koji je ponela preko jednostavne rolke. Holandska kraljica ponela je uz to suknju brenda Massimo Dutti, visoke čizme kuće Gianvito Rossi, kao i svoju novu torbicu dizajnerke Marine Rafael.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/PATRICK VAN KATWIJK / POOL


Kompletan stajling kreće se u okviru nijansi karamele, dok nijansa rolke podseća na boju senfa.


Iako je u pitanju efektan stil, nisu svi oduševljeni njenim izdanjem, pa mnogi Maksimini fanovi komentarišu da ovo nije pravi način da se nosi monohromatski stil jer su svi komadi manje ili više različite nijanse, a zamerili su joj i zato što joj suknja nije ispeglana.


"Ima previše svega sličnog", "Fan sam njenog stila, ali ovo je dosadno", "Kao da je samo dohvatila prvo što liči jedno na drugo", "Kamel tonovi se ne slažu", "Čak i ako ignorišem to što je došla izgužvana, ovo je bezvezno"... neki su od komentara.

 

 

 

makonda-tracker