trik je u materijalu!

Ona NE UME da se obuče dosadno: (Ne)obična haljina kraljice Maksime koja pomera granice LETNJEG GLAMURA

1

Supruga holandskog kralja spada u najbolje odevene žene Evrope, a prepoznatljiva je po autentičnom modnom izrazu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Maksima od Holandije, supruga kralja Vilema-Aleksandera, majstor je da odabere komad koji je naizgled klasičan i jednostavan, a zapravo prepun detalja koji ga izdvajaju i čine nesvakidašnjim izborom!


Upravo je takva haljina koju je holandska kraljica nosila pre nekoliko dana, odmah po povratku s letovanja, kada su kralj i ona u kraljevskoj palati Nordeinde u Hagu ugostili holandski olimpijski tim, koji se iz Tokija vratio s 26 medalja oko vrata.

 

 

Uvek nasmejana Maksima izgledala je očaravajuće u interesantnoj haljini koja kao da je inspirisana modom šezdesetih i sedamdesetih! U pitanju je neobičan svetliplavi model koji se blago presijavao na suncu zahvaljujući činjenici da je napravljen od tzv. kišobran platna, odnosno od tkanine taffeta. Reč je o midi haljini koju potpisuje Maksimin omiljeni brend Natan, koji je krojen kao lagana kaput-haljina, a njen struk je naglašen efektnim pojasom za krupnom šnalom, dok su rukavi podrvrnuti.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Holandska kraljica ponela je uz nju bež pismo-tašnu Cleo od krokodilske kože koju potpisuje Sofija Habzburg i upečatljive salonke slične nijanse modne kuće Gianvito Rossi, a tu je, kao i obično, bilo i mnogo nakita: viseće minđuše, zlatne narukvice, ručni sat...

 

 

makonda-tracker